UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FECİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 10'A YÜKSELDİ! KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde cenazeden dönenlerin içinde bulunduğu bir midibüsün devrilmesi sonucu 10 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi de yaralandı.

FECİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 10'A YÜKSELDİ! KAYMAKAM AÇIKLAMA YAPTI!

İddiaya göre, ilçe merkezi yönüne giden 34 FK 5259 plakalı midibüsün, henüz kimliği belirlenemeyen sürücüsü, karşı yönden gelen otomobile çarpmamak için direksiyon kırınca, araç kontrolden çıkarak yaklaşık 50 metrelik şarampole devrildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesiyle olay yerine gelen, jandarma, AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri, önce yaralıları yukarıya çıkardı. Yaralı olarak kurtarılan 16 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edilirken, midibüsün içinde ve çevresinde yapılan çalışmalarda 5 kişinin cesedine ulaşıldı. Kaldırılan aracın altından da 5 kişinin daha cesedi çıktı. Cesetler, ekipler tarafından güçlükle yukarıya çıkarılarak, morga götürüldü.

Ölü sayısının artmasından endişe edildiğini belirten Kaymakam Nazım Madenoğlu,"Yaralıların içinde durumu ağır olanlar var. Ölü sayısı artabilir. Yaralılar ketteki çeşitli hastanelerde tedaviye alındı. Aldığımız bilgiye göre cenazeden dönen araç, karşıdan araç gelince kontrolden çıkmış" dedi.

YAKINLARI DA KAZA YAPTI, 9 KİŞİ YARALANDI

10 kişinin öldüğü, 16 kişinin de yaralandığı kaza yerinde kurtarma çalışması devam ederken, köy yolunda ikinci bir kaza meydana geldi.

Midibüste bulunanların yakınları, kazayı duyunca patpat denilen tarım aracıyla yola çıktı. Yakınları olay yerine taşıyan patpat, köy çıkışında kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

 


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERZonguldak