UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİLAHLAR, BATI CEPHESİ KOMUTANI ALİ FUAT PAŞA'YA ULAŞIYOR!..

Vatanım Sensin 24. Bölüm fragmanları yayınlandı. Silahlar, Batı Cephesi Komutanı Ali Fuat Paşa'ya ulaşıyor; bu haber İzmir'in her yerinde yankılanıyor!

SİLAHLAR, BATI CEPHESİ KOMUTANI ALİ FUAT PAŞA'YA ULAŞIYOR!..

Cevdet'in planı sonrası, silahların Ali Fuat Paşa'ya gönderilmesi kararlaştırılır. Alaşehir'e yollanacak yardım sandıklarının içine gizlenerek, Yunan Ordusu tarafından sevkiyatı sağlanır. Bu plan için gözünü kırpmadan çalışan Azize ve vatanseverler, silahları sandıklara yerleştirirler. Yunan Kumandan Vasili'nin emriyle sandıklar, Teğmen Leon tarafından kontrol edilir. Leon, Hilal'e olan sevdasından görevi ile kalbi arasında kalır ve silahların sandıkların içinde olduğunu söylemez.

Afyon'da Ali Fuat Paşa'ya ulaşan silahlar, Yunan Ordusu tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılanır. Bu işin sorumlularının kimler olduğu araştırılır. Cevdet ise Azize'yi sorguladığı sırada silahların sandıklara yerleştirilmesinde Azize'nin suçlu olmadığını söyler. Azize, duyduklarına inanamaz. Cevdet, Yunan Ordusu içindeki vazifesini açıklayacak mı? Azize, Cevdet'in gerçek kimliğini öğrenebilecek mi?

VATANIM SENSİN 24. BÖLÜM 1. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13