UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

H. ALTUN’U DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ! “BENİ ANLATAN ŞARKI”

Hakan Altun yeni albümünün ilk şarkısı ‘Gidemezsin’i kliplendirdi.

H. ALTUN’U DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ! “BENİ ANLATAN ŞARKI”

Mutfakta gerçekleşen klipte Hakan Altun, “2 yıl sonra 10 şarkıdan oluşan yeni bir albüm. 5 tanesi bana ait şarkıların” dedi.

Aşk şarkılarının adamı Altun bu kez 6 şarkıyı birden kliplendirebileceğini söyledi ve şunları kaydetti.

“Şarkıları kliplendirmek lazım. Söz verdim ekibe ve arkadaşlara 6 şarkıya imza bile attım kliplendireceğiz diye. Önümüzdeki haftaya çıkacak bu şarkıda. Yeni albümün ilk şarkısı “Gidemezsin”

Muhabirin, “Yaza bomba gibi geleceğim diye açıklamalarınız hiç yok” sözlerine karşılık, “Allah göstermesin bomba gibi olmasın patlamasın. Ben tevazuyu kimseye bırakmamaya çalışırım. Bildiğim bir müzik var onu yapmaya çalışıyorum, insanlarda bizi yalnız bırakmıyor sağolsunlar” şeklinde cevap verdi.

Altun, “Gidemezsin” söz ve müzik bana ait. Bodrum’da yazmıştım bu şarkıyı. Bir anda yazdım elimde de ud vardı. Albümde sevgili Ayla Çelik’in hareketli bir şarkısı var. Bu saatten sonra diye bir de beni anlatan bir şarkı bu. 2 tane hareketli şarkı var bu arada. Diğer klip hareketli şarkıya olacak büyük ihtimal” dedi.

Son olarak “Deli Aşk” filminde ilk kez oyunculuk deneyimini sergileyen Altun, “Kameralardan zaten çok haz eden bir adam değilim zaten. Zafer Algöz ısrar etti, anı olur vs dedi.  İlk ve sondu benim için. Ama stajyer oyuncu olarak amcaların yanında da oynayabilirim” diyerek esprili bir şekilde sözlerini sonlandırdı.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERHAKAN ALTUN  GİDEMEZSİN  ŞARKI  ALBÜM  KLİP