UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALEYNA KİMİ KRALİÇE İLAN ETTİ, KİM KENDİNİ ‘HAMİNNE’YE BENZETTİ?

Murat Kepez'in yönetmenliğini yaptığı "Kolonya Cumhuriyeti" BKM'de gala yaptı. Galaya ünlüler akın etti.

ALEYNA KİMİ KRALİÇE İLAN ETTİ, KİM KENDİNİ ‘HAMİNNE’YE BENZETTİ?

Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) gerçekleşen galaya ünlüler akın etti.  İrem Sak,  Metin Keçeci, Aleyna Tilki, Emrah Karaduman,  Tuvana Türkay,  Ali Sunal, Murat Cemcir gibi isimler kırmızı halıda boy gösterdi.

İrem Sak, “biz biraz ailevi bir durum olduğu için, 2. Yönetmen abim olduğu için bütün aile ilk kez geldik. Fragmanı izledim çok iyi bir şey bekliyorum” dedi ve son zamanlarda Didem Soydan’la birlikte hakkında çıkan haberlere şu şekilde açıklık getirdi.

HABERLERİ YALANLADI!

“Biz gerekli açıklamayı yaptık, fotoğraf paylaştık öyle bir şey yok diye. Ama yalan haberler çıkıyor yapacak bir şey yok”

Aleyna Tilki Emrah Karaduman ikilisi de galaya katılanlar arasındaydı.  

“TÜRKAN ŞORAY KURALLARIM OLABİLİR”

Genç şarkıcı, oyunculuk teklifleri aldığını fakat şu anda önceliği müzik kariyeri olduğunu belirterek şunları söyledi.

“Tiyatro eğitimi aldım, zevkli ve eğlenceli bir şey ama iddiam yok. Çok teklif geldi içime sinen bir şey olursa kabul etmek isterim. Önce bir şey de iyi olmak istiyorum, sonra yandallar.” Dedi ve ekledi “olursa Türkan Şoray kurallarım olabilir”

DEMET AKALIN’I KRALİÇE İLAN ETTİ!

Princess tacıyla dikkat çeken Tilki, “Demet Akalın’ı çok beğeniyorum. Kraliçelerimiz çok var. Ajda Pekkan mesela…” dedi.

Ve son olarak Karaduman’la hakkında çıkan aşk iddialarına, “Günlük hayatta yanındayım o da benim yanımda. Çok iyi anlaşıyoruz” şeklinde cevap verdi.

"İÇİMDE HAMİNNE VAR!"

Tuvana Türkay siyahlara bürünmüş halde yine görüntülendi. Galalarda genelde siyahtan yana tercihini kullanan oyuncu, şu sözleriyle şaşırttı.

“Siyahın asaleti var ve içimdeki Haminne’den kurtulamıyorum.”

Öte yandan ‘Kolonya Cumhuriyeti’nin oyuncuları basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak eğlenceli bir galaya eşlik ettiler

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13