UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞİZOFREN GENÇ KIZ: SERENAY SARIKAYA!..

Bu yaz senaryosunu yazdığı filmin yönetmenliğini de kendi yapacak olan Kerem Bürsin, yaz aylarında ABD’de çekeceği aşk filminde başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaşacak...

ŞİZOFREN GENÇ KIZ: SERENAY SARIKAYA!..

Aşkları kadar başarılı iş hayatlarıyla da konuşulan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin, ilk kez aynı proje de yer alacak.

Serenay Sarıkaya ile 2 yıldır birlikte olan yakışıklı oyuncu Bürsin, uzun zamandır üzerinde çalıştığı senaryosunu bu yaz hayata geçirecek.

Yakışıklı oyuncu projede çok zorlanmayacak çünkü gerçek hayatta olduğu gibi Sarıkaya'yla senaryo gereği yine aşk yaşayacak.

Çekimleri bu yaz ABD'de gerçekleştirilecek olan filmde Serenay Sarıkaya'nın şizofren bir genç kızı canlandıracağı konuşuluyor.

MERAKLA BEKLENİYOR

Aynı zamanda filmin yönetmenliğini de üstlenecek olan Kerem Bürsin, şimdilik bu projesini sır gibi saklasa da çifte yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre ikili, yaz başında çekimlere başlayacak.

Filmini Türkiye'nin yanı sıra ABD, Fransa ve İtalya'da da gösterime sokmak isteyen Kerem Bürsin'in çekmeyi planladığı film, hayranları tarafından merakla bekleniyor....

.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSERENAY SARIKAYA  KEREM BÜRSİN