UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEKARLIĞA VEDA FOTOĞRAFINI GÖNDER 1 KİLO DOLMAYI KAP KAMPANYASI

Son dönemde verdiği kilolar ve Lider Şahin ile yaşadığı aşkla magazin gündemini epeyce meşgul eden İrem Derici, hayranlarının karşısına çok ilginç bir kampanya ile çıkıyor!..

BEKARLIĞA VEDA FOTOĞRAFINI GÖNDER 1 KİLO DOLMAYI KAP KAMPANYASI

Her şarkısıyla dinlenme rekorları kıran İrem Derici, 21 Nisan Cuma günü müzikseverlerle buluşturacağı yeni şarkısı için sosyal medyada görülmemiş bir kampanya başlattı.

Sosyal medya hesaplarından hayranlarına çağrıda bulunan İrem Derici, evliliğe doğru adım atan hayranlarından kına gecesi ve bekarlığa veda fotoğraflarını paylaşmalarını istedi.

Instagram hesabından "#kınayagerisayım ve #tektaş etiketleriyle siz de kendi kınanızdan ve bekarlığa veda partilerinizden en eğlenceli kareleri paylaşın, en eğlenceli 5 kareye "ellerimle sardığım" 1 kilo dolmayı göndereceğim. Dolmaları sararken de video çekip paylaşacağım" çağrısında bulunan İrem Derici'ye hayranları hızla cevap veriyor.

Kadınlar eğlenirken çekilen fotoğraflarını 'Tek Taş' şarkısı için düzenlenen bu kampanya kapsamında paylaşan hayranlarının katılımı giderek artıyor

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİREM DERİCİ