UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ATATÜRK’ÜN SÖZLERİYLE UYARIDA BULUNDU!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu’da toplu açılış töreni sonrası halka hitap etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ATATÜRK’ÜN SÖZLERİYLE UYARIDA BULUNDU!

Kendisini dinlemeye gelen on binlerce vatandaşı “İşte Ordu, İşte Komutan” sloganlarıyla karşıladığı Cumhurbaşkanı Erdoğan, "7 Haziran'da ülkemizin zayıf düştüğünü sanıp, sırtlanlar gibi saldırdılar. Milletimizden aldığımız destek ve yetkilerimizle duruma el koyduk ve ülkemizi yeniden seçime götürdük. Yeniden istikrar sağlandı" dedi. 

Atatürk'ün sözlerine vurgu yapan Erdoğan "Gazi Mustafa Kemal’in İstiklal harbimizde uyguladığı “Hatt-ı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır” taktiğini 15 Temmuz’a da taşıdık. Şimdi bu devam ediyor. 16 Nisan’a kadar durmayalım, herkese anlatalım” diye konuştu.

Seçmenleri sandığa gitmeleri konusunda uyaran ve "Bir oy çok şeyi değiştirir" diyen Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

“15 Temmuz'da tarihimizin en ağır ihaneti ile karşılaştık. Ordu'nun terörle mücadelede 17 şehidi var. Dün İstanbul'da şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikteydi. Onların güçlü duruşunu gördükçe güvenim arttı.”

KRİTİK UYARI: SANDIĞA GİTMEYİ İHMAL ETMEYİN

1300'ü aşkın şehit verdik. 15 Temmuz'da tarihimizin en ağır ihaneti ile karşılaştık. Ordunun terörle mücadelede 17 şehidi var. Bir kez daha tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. 16 Nisan'da sakın ha sandığa gitmeyi ihmal etmeyin. Benim oyum neyi değiştirir demeyin. 16 Nisan'da evet oyları Batı'ya bir cevap olacak. Çok büyük bir terör mücadelesi veriyoruz. Terör örgütü üyelerini Güneydoğu'da açtıkları çukurlara gömdük, gömmeye devam ediyoruz.

KİMSENİN GÖZYAŞINA BAKMAYACAĞIZ

Çok büyük bir terör mücadelesi veriyoruz.  20 ayda 10 bine yakın teröristi etkisiz hale getirdik. Şu Ordu'nun, Giresun'un dağlarında teröristlerin sızma planlarını biliyorsunuz değil mi? Bunları gömüyoruz, gömeceğiz. O açtıkları çukurlara Güneydoğu, Doğu bölgesinde gömdük, gömüyoruz. Bu milleti, bu ümmeti bölemeyecekler. Ezanlarımızı susturamayacaklar. Onun için bunların üzerine gitmek ve bunun için Pazar günü oyumuzu kullanıyoruz. Son yıllarda ekonomide de içeriden ve dışarıdan ayağımıza pek çok çelme takıldı. Terör örgütlerini ülkemizden kazımak için her alanda büyük bir mücadele başlattık. FETÖ, PKK, DHKPC'yi hedef alan bu mücadelede açıkçası kimsenin gözünün yaşına bakmadık, bakmayacağız.

TÜRKİYE'YE İHANET EDEN TAŞ KESİLİR

Pazar akşamı inşallah bu bayramı birlikte kutlayacağız. Hiç şüphem yok. Bu rahmet onun müjdecisi. Türkiye'ye, Türk Milleti'ne ihanet eden taş kesilir. 16 Nisan'da bu milletin ahını alanlar yine taş kesilecekler ve sandığa gömülecekler hiç şüpheniz olmasın. Bunlardan bir şey olmaz. Ver 5 koyunu kaybedip gelir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13