UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BÜYÜK MÜJDE!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Milli İrade Platformu tarafından organize edilen "15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler Programı"nda konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BÜYÜK MÜJDE!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli İrade Platformu ve MÜMDER'in birlikte organize ettiği programda İstanbul Sinan Erdem Spor Salonunda 15 Temmuz Şehit yakınları ve gazilerine hitap etti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satır başları...

 

ŞEHİTLERİMİZ EBEDİ SEMBOLLERİMİZDİR

Kuru kuruya toprak vatan olmaz. O arazidir. Eğer o arazi üzerinde şehit kanları akıtılmışsa onunla yoğrulmuşsa o vatandır. Şehitlerimiz ayrıca istikbalimizin de ebedi sembolleridir. Dünyada 78 şehitliği olan bir ülkeyiz.

 

HATIRALARIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ

Birileri şimdi diyor ya ne işiniz var Suriye'de anladın mı ne işimizin olduğunu? Biz öyle bir ecdadın torunlarıyız. Biz her bir şehitliğimizi o topraklara vurulmuş mühürlerimiz olarak görüyoruz. Bu sebeple onların aziz hatıralarına yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da sahip çıkıyoruz.

 

CANIN SAHİBİ YEGANE HAZRETİ ALLAH'TIR

Mesele vatanımız ve istikbalimiz olunca gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan yiğitlerimiz için ne yapsak azdır. Can borcunun bedeli yoktur olamaz. Canın sahibi Hazreti Alllah'tır karşılığını verebilecek yegane makam da odur.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcumhurbaşkanı erdoğan