UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'DA KORKUNÇ OLAY! DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜLER!..

İstanbul Kadıköy'de 3 kişi, apartman görevlisini sopa ve tekmelerle döverek öldürdü

İSTANBUL'DA KORKUNÇ OLAY! DÖVE DÖVE ÖLDÜRDÜLER!..

Kadıköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen olaya göre cadde üzerindeki bir dükkana hırsızlık için girmeye çalışan 4 kişiyi gören bir apartmanın güvenlik görevlisi olan Osman Karabulut, olaya müdahale etti.

 

BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Silahlı ve sopalı oldukları öğrenilen 4 kişi, Osman Karabulut'u kovaladı. Bu sırada adamların 3'ü, cadde üzerinde yere düşen apartman görevlisini darp etmeye başladı. Adamların sopayla dövdüğü Osman Karabulut, aldığı darbelerle ağır yaralanarak, beyin kanaması geçirdi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen ambulansla Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan apartman görevlisi hayatını kaybetti.

MARKETE GİRDİ

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri havaya silahla ateş açtıktan sonra bir markete giren Oğuzhan T.'yi yakaladı. Aramalarda şüphelinin market raflarının altına attığı ruhsatsız silah ile şarjör, ayrıca darp olayında kullanılan sopa ele geçirildi. Olayın ardında kaçan Cem D. ve Meriç A., Maltepe'de saklandıkları adreste yakalanarak gözaltına alındı.

SABIKALARI VAR

Şüphelilerin, "uyuşturucu madde ticareti", "iş yerinden hırsızlık", "oto hırsızlığı", "kasten yaralama" gibi suçlardan kaydı olduğu öğrenildi. Yakalanan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edilirken, kaçan dördüncü kişi Anıl Y.'yi ise arama çalışmaları sürüyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdehşet