UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA! "YALÇIN ABİ" EKİBİNE SİLAHLI SALDIRI!..

Lüks otelin havuzunda ölü bulunan üniversiteli Arzu’nun olayını araştıran "Yalçın Abi" ekibi o dönem otelin işletmecisi olan Muammer Kaftan’ ın iş yerinin önünde uyarı ateşi yapıldı.

SON DAKİKA! "YALÇIN ABİ" EKİBİNE SİLAHLI SALDIRI!..

25 yaşındaki üniversiteli Arzu’nun şüpheli ölümünü araştırmak üzere İzmir Bornova’ya giden ekibimiz, otelin o dönem işletmecisi olan Muammer Kaftan’ın mahallesine gitti. İşletmecinin FETÖ’den 4 aydır hapiste olduğu bilgisine ulaşan ekibimize, sokak ortasında uyarı ateşi açıldı.

Muammer Kaftan’ ın iş yerinin olduğu yerde herkes sessizliğe gömüldü. İşletme sahibi olduğu kuruyemişçide çalışan iki kadın ekibimizin sorularını yanıtsız bırakarak çekim yapmalarına engel oldu.

Yalçın Abi ekibi üniversiteli Arzu Çubukçu’ nun Çeşme’de lüks bir oteldeki şüpheli ölümünü araştırmaya devam ediyordu. Arzu Çubukçu tatil için gittiği Çeşme’deki lüks otelin havuzunda tatilin ilk günü ölü olarak bulunmuştu.

Bornova’da Yalçın Abi ekibine yapılan bu silahlı saldırının tehdit mi yoksa bir uyarı mı olduğu önümüzdeki günlerde aydınlanacak.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERyalçın abi