UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEVLÜT TEZEL: ALİŞAN KIZI TACİZ EDİYOR, BEN ONUN ADINA UTANDIM!

İşte Mevlüt Tezel’in bugünkü köşe yazısı;

MEVLÜT TEZEL: ALİŞAN KIZI TACİZ EDİYOR, BEN ONUN ADINA UTANDIM!

ABD’de bulunan Alişan önceki gün Instagramda ‘Hayırlı haftalar olsun hepimize. ‘I must marry’ isimli çalışmamla baş başa bırakıyorum sizleri, güzel seyirler efendim’ yazarak kısa bir video paylaştı.

Videoda ABD’de bir parkta kızlı, erkekli gençler çimenlere uzanmış sohbet ediyorlar falan filan. Alişan, bir kadına yaklaşıp “I must marry” yani ‘evlenmeliyim’ diyor, bir sürü şirinlik yapıyor ama telefonla konuşan kız ona yüz vermiyor.

Ama Alişan ısrarcı ortaokuldan terk bir İngilizce ile hiçbir anlama gelmeyen cümleler kurmaya, kıza yaklaşmaya devam ediyor. Kız bu hareketlerin sonu gelmeyeceğini anlayınca ayağa kalkıp gitmek istiyor ama Alişan tinerciler gibi kızın çantasına yapışıyor. Kız korkuyor, bağırıyor ve kaçıyor. Videoyu çeken de “O da seni terk etti yazıklar olsun” diyor.

Demek ki Alişan’ın başka girişimleri de olmuş.

Normalde böyle bir şey Türkiye’de yaşansa daha ilk saniyede Alişan çantayı kafasına yerdi. Ee orası ABD, özgürlükler ülkesi; hiç tanımadığın biri de olsa belli bir noktaya kadar iletişim kurmaya çalışmak tolere ediliyor.

Kızın baştaki rahat tavırlarını Alişan’ı tanıdığına mı yormalıyız bilemedim. Eğer kız Alişan’ı tanımıyorsa, ünlü şarkıcının yaptıkları biz de bazı internet sitelerinde yansıtıldığı gibi hiç de komik değil.

Alişan’ın yaptıkları tacize girer.

Alişan, kızdan tepki görene kadar tacize devam ediyor. En kötüsü de Alişan’ın bu yaptıklarını doğal görüp videoyu paylaşması.

Ben o görüntüleri izlerken Alişan adına utandım; turistlere asılan magandalardan hiç farkı yoktu. Yıllardır şarkıcılık ve sunuculuk yapan bir insan bu kadar mı basit ve kaba olabilir!

SABAH

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMEVLÜT TEZEL  ALİŞAN  TACİZ  ABD