UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEZEN AKSU BERLİN’DE KRAL DAİRESİ SAHİBİ OLDU!..

Sezen Aksu, Berlin’de kral dairesinin sahibi oldu. Sedef Aygün de kral dairesinin dekorasyonuyla bizzat uğraşıp içini Sezen Aksu’nun özel eşyalarıyla dekore etti.

SEZEN AKSU BERLİN’DE KRAL DAİRESİ SAHİBİ OLDU!..

Pop müziğin kraliçesi Sezen Aksu’nun kendi adına Berlin’de kral dairesi oldu.

 Titanic Gendarmenmarkt Otel’inin sahipleri otelin  kral dairesine Sezen Aksu’nun ismini verdiler. Otelin kral dairesi artık Sezen Aksu Suite... 

Girişine Sezen Aksu’nun ismi ve imzası olan pirinç levha asan Titanic Almanya Marketing Sorumlusu Sedef Aygün, içeriyi de adeta mini bir Sezen Aksu müzesi yaptı.

Suitten içeri adımınızı attığınızda her tarafta Sezen Aksu var. Girişin sol tarafındaki duvarda cam çerçeve içinde Sezen Aksu’nun 40’ncı sanat yılında İngiliz Kraliyet Orkestrası’yla verdiği konserde giydiği tuvalet. Müzik setinde Sezen şarkıları, yanı başında Sezen CD’leri, Odanın vitrininde sanatçının efsane şarkı sözlerinin yer aldığı imzalı şiir kitabı.

Suitin iki yatak odasının duvarları bazıları Sezen Aksu imzalı çok özel fotoğraflarıyla kaplı. 
SEZEN AKSU SUITE’İNDE KONAKLAYAN YILDIZLAR 
Sedef AygünSezen Aksu için neden böyle bir jest yaptıklarını için de, “Bugüne kadar bu otelde Almanya, Türkiye ve dünyanın pek çok sanatçısını ağırladık. İlk defa bir sanatçının ismini suitimize verdik. Çünkü Sezen Aksu’yu, sadece sanatçı kimliğiyle taçlandırmak eksik bir ifade olur. Kendisi, bu devirde milyonda bir hayatımıza giren çok özel bir kadın, çok özel bir insan. Titanic Grubu olarak, kendisinin de iznini alarak bu gönül projesini hayata geçirdik.” Sezen Aksu da bu öneriyi memnuniyetle karşılayıp, suit için birçok özel eşyasını gönderdi.

Sezen Aksu suitinde kısa bir süre içinde Hollywood yıldızları Mischa Barton, Milla Jovovich Victoria Secret modelleri Karolina Kurkova ile Alessandro Ambrossio konakladı.

Ayrıca Sezen Aksu suitinde kalanlar için özel olarak İngilizce ve Almanca hazırlanmış     “A Legendary Diva” kitabı hediye ediliyor.

SEZEN AKSU'NUN KRAL DAİRESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ



 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13