UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HABERLER ECE'DEN! MEĞER O ÜNLÜ İSİM DE EVİNİ SATIŞA ÇIKARTMIŞ!

Ece Erken bomba üstüne bomba patlattı!

HABERLER ECE'DEN! MEĞER O ÜNLÜ İSİM DE EVİNİ SATIŞA ÇIKARTMIŞ!

Ece Erken oyun parkında oğlu Eymen’le görüntülendi.

Çeşme’deki evini birkaç gün içinde satacak olan Erken’in rotasını Bodrum’a çevirdiği hatta Coşkun Sabah’ın Torba’daki yazlığına talip olduğu ortaya çıkmıştı ki… Bu haberler soruldu Erken’e.

"BURAK DA SATIYOR!"

“Evin fiyatını biraz düşürdüm, hatta Burak Yılmaz yan evi benden daha fazlaya satıyor. 2 tane evi var 1 tanesi satıyor. Ben çocuktan dolayı istiyorum, bahçesi olsun. Beni de Demet ikna etti hatta.

"DEMET'İN EVİ DAHA PAHALI"

Bodrum’dan bakıyoruz hala, hatta Demet’de sağolsun bakıyor, ama bulamadık daha. Coşkun Sabah’ın da evini istemiştik. Allah korusun boşanmasın inşallah  boşanmasını dört gözle bekliyor diye yazmışlar ama o işin espirisi, öyle bir şey yok. Ama isterdim evi çok güzeldi. Demet’in oturduğu sitede biraz daha pahalıdır diye düşünüyorum. Ben kendime daha uygun bir ev alacağım”

“ALİŞAN’I DA EVLENDİRECEĞİZ”

Her seferinde Alişan’la ilgili bir açıklama yapan Erken, bu kez de Alişan’ı bir kız arkadaşıyla tanıştıracağını ve ümitli olduğunu da söyledi.

“Alişan’ın da çocukları olacak inşallah. Umutsuz vakalar ama. Esra’yla (Erol) ona buluyoruz, el attık. Hatta aklımızda var bir isim. Ciddi olursa ciddi olur, çünkü tanıdığımız birisi”

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13