UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “81 İLİMİZDE BİZİM GÖZÜMÜZDE EŞİT”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum'da evet mitinginde konuştu. Erdoğan konuşmasında milletvekillerin askerlik durumuna da değindi. Erdoğan, "Polisliğe askerliğini kaldırdık. Niye çünkü polislik de askerlik kadar kutsal bir görev. Milletvekilliği de kutsal bir görev askerlik yapmasınlar niye hafife alıyoruz?" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “81 İLİMİZDE BİZİM GÖZÜMÜZDE EŞİT”

Çorum'da referandum mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda karşımdaki şu topluluğu görünce mutluluğum fazlasıyla artıyor. Bugün Çorum bambaşka" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

Sizler yüzde 64 ile bu kardeşinizi cumhurbaşkanlığı makamına seçtiniz. Vefanızdan ve kadirşinaslığınızdan dolayı her birinize şükranlığımı sunuyorum. Abide meydanındaki şu muhteşem atmosfer 16 Nisan'da Çorum'un EVET olduğunu gösteriyor. Sizlerden bu Pazar da yine rekor bir oy oranı bekliyorum.

DOĞALGAZ MÜJDESİ

16 Nisan, demokrasi şölenimiz şimdiden mübarek olsun. Bu vesileyle bir müjdemi sizlerle paylaşmak istiyorum: İskilip, Alaca ve Osmancık ilçelerimize bu yıl, Dodurga, Mecitözü ve Oğuzlar ilçelerimize 2019 yılında doğalgaz veriyoruz. Çorum'un ilçelerini de doğalgazın rahatlığıyla tanıştırıyoruz.

İsviçre'den Amerika'ya İtalya'ya kadar dünyanın birçok ülkesinde Çorumlu kardeşlerimizin ürünleriyle karşılaşıyoruz. Çorum'un taleplerini çok iyi biliyorum. Hiçbir ilimize üvey evlat muamelesi yapmıyoruz. Bizim gözümüzde 81 vilayetimizin tamamı eşittir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN