UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVİŞME SAHNESİYLE GÜNDEME GELEN AYŞENUR ÇETİN KONUŞTU!..

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal'ın ve tüm tanıtım ve reklam promosyonu Vodafone tarafından üstlenildiği, Puhutv'nin ilk orijinal dizisi Fi'nin İlk bölüme damga vuran , Ozan Güven'in cesur sahneleri oldu. Can Manay adında ünlü ve çapkın bir psikologu canlandıran oyuncunun Ayşenur Çetin ile oynadığı sevişme sahneleri sosyal medyada büyük ses getirdi.

SEVİŞME SAHNESİYLE GÜNDEME GELEN AYŞENUR ÇETİN KONUŞTU!..

2016 Best Model of Turkey 2'ncisi Ayşenur Çetin (19) internet televizyonu PuhuTV'deki 'Fi' dizisinde Ozan Güven (41) ile olan ateşli sahneleri ile magazin gündemine oturdu.

Çok konuşulan sahnelerle ilgili açıklamalarda bulunan Çetin, "Bu ilk oyunculuk deneyimim. Sahneler cesurdu. Karşımda yılların aktörü vardı. Önce tedirginlik duydum. Meğerse hiç zor değilmiş. Çünkü Ozan beni çok rahatlattı" dedi.

"ROLÜMÜN HAKKINI BAŞARIYLA VERDİM"

Ayşenur Çetin "Ozan Güven çapkınlığı ile gündeme geliyor, siz tescilli güzelsiniz. Aranızda elektriklenme olmadı mı?" sorusuna da şu cevabı verdi: "Her sahnede elektrik olursa o zaman yaşanacak özel hayat kalmaz. Çekimlerde ve sonrasında böyle bir şey olmadı. Kendimi izlediğimde rolümün hakkını başarıyla verdiğimi düşündüm. Aklıma başka şey gelmedi.

ŞİMDİDEN 3 DİZİ TEKLİFİ GELDİ"

Performansının herkes tarafından beğenildiğini belirten güzel model, "Sevgilim yok. Bu yüzden işime karışan, beni engelleyen kimse olamaz. Zaten herkes performansıma hayran. Şimdiden 3 dizi teklifi geldi" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

(POSTA)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERayşenur çetin