UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE MAÇ BİTTİ!..

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Beşiktaş’ı konuk ediyor.

TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ DERBİSİNDE MAÇ BİTTİ!..

Maçtan dakikalar şöyle;

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor,  Medical Park Arena'da ligin lideri Beşiktaş'ı konuk ediyor. Zorlu maç Ali Palabıyık'ın düdüğü ile başladı.

Kartal maça golle başladı!

Beşiktaş maçtaki ilk pozsiyonda golle buluştu. 5. dakikada babael'İn pasında sol kanatta topla buluşan Adirano çizgiye indi ve ortasını yaptı. Cenk Tosun tek vuruşla fileleri havalandırdı: 0-1.

Golden sonra da Beşiktaş atakları devam etti. Siyah-Beyazlılar 12. dakikada sol kanattan bir serbest vuruş kazandı. Quaresma'nın ortasında Tosic ceza sahassı içinde müsait pozisyonda vuramadı.

Beşiktaş net golü kaçırdı!

14. dakikada Beşiktaş net bir golü kaçırdı. Talisca Trabzonsporlu futbolculardan topu kaptı ve takımını kontratağa çıkardı. Sol tarafta boş durumda olan Babel'e verdi. Babel ceza sahasına girdi ortada boş durumda olan Talisca'ya as vermek istedi ancak kötü bir pas verince Beşiktaş net gol pozisyonundan yararlanamadı.

Okay'dan muhteşem bir gol!

25. dakikada Yusuf Yazıcı'nın ortasında ceza sahası yayında topla buluşan Okay Yokuşlu güzel bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı.

Beşiktaş'a iki kötü haber

Beşiktaş'ta 31. dakikada yerde kalan Quaresma sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Portekizli futbolcunun yerine Aboubakar oyuna girdi. Bu arada Cenk Tosun da sarı gördü ve Adanaspor maçında cezalı duruma düştü.

Fabri'den harika kurtarış

41. dakikada Trabzonspor serbest vuruş kazandı. topun başına geçen Yusuf Yazıcı'nın ceza sahasına doğru yaptığı güzel ortada Rodallega'nın kafa vuruşunu Fabri harika çıkardı ve golü önledi.

İlk yarı karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Trabzonspor başladı. Bordo Mavililer'de 47. dakikada castillo'nun ceza sahası dışından sert vuruşunu kaleci Fabri çıkardı.

Aboubakar'dan sıradışı gol!

55. dakikada topla sol kanatta buluşan Oğuzhan, ceza sahasına yerden yaptığı ortada Aboubakar'ı buldu,Kamerunlu golcü Durica'dan harika sıyrıldı ve vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-2.

Trabzon'dan 2 dakikada 2 gol!

Golden sonra Trabzonspor 63.dakikada önce castillo ile harika bir gol attı, ardından kazanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde oluşan karambolde Rodallega topu ağlarla gönderdi ve maçta Trabzonspor 3-2 öne geçti.

Talisca'dan müthiş gol!

Beşiktaş yediği iki şok golün ardından Trabzonspor kalesinde gol aramaya başladı. 73. dakikada Beşiktaş tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Talisca'nın harika vuruşu filelerle buluştu ve skor 3-3 oldu!

Golden sonra iki takım da oyuncu değişikliği yaptı. Trabzonspor'da Onazi çıktı ve Aytaç oyuna girdi, Beşiktaş'ta ise Cenk Tosun çıktı yerine Necip girdi.

Trabzonspor'da Rodallega santradan Beşiktaş kalesine şut çekti ve top direkten döndü!

83. dakikada Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı oyundan çıktı yerine Bero girdi. Beşiktaş'ta da Talisca oyundan çıktı ve yerine Mitrovic girdi.

Trabzon'da kapanış golü Atiba'dan!

Beşiktaş 90. dakikada etkili geldi. Gökhan Gönül'ün sağ kanattan çok iyi ortasına Atiba müthiş bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve gol duellosunda Beşiktaş 4-3 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, 7 golun atıldığı maçta deplasmanda Trabzonspor'u 4-3 mağlup etti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDERBİ