UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

2017'NİN EN TREND SAÇLARI VE TREND RENKLERİ HAKKINDA İPUÇLARI!..

Ünlü isimlerin en çok tercih ettiği kuaför Bülent Yılmaz bu yaza damgasını vuracak olan mikro kaynak saçlar ve renkler hakkında UçanKuş’a çok özel açıklamalar yaptı.

2017'NİN EN TREND SAÇLARI VE TREND RENKLERİ HAKKINDA İPUÇLARI!..

İstanbul Ataköy’de bulunan Atrium Paris Kuaförün sahibi Bülent Yılmaz, bu yazın trend saçları hakkında UçanKuş’a çok özel açıklamalar yaptı. Bu yaz renkli saçların ternd olduğunu belirten Yılmaz “ Sarı, ombre ve balyaj saçlar moda” dedi.

YAZIN BAKIR SAÇLARDAN UZAK DURUN

Ünlü kuaför Bülent Yılmaz güneş ışınlarının yazın saçların rengini açtığını bu yüzden bakır renklerden uzak durulması gerektiğini dile getirdi.  Bu anlamda kış aylarında ağırlıklı olarak koyu saç tercih eden hanımların yaza doğru değişiklik yapmak istedikleri saçlarında ten rengine göre daha açık tonları tercih etmesi, bakır ve kızıllardan uzak durması gerekiyor.

SON DÖNEMLERİN EN BÜYÜK TRENDİ MİKRO KAYNAK SAÇLAR

Mikro Kaynak saç uzmanı olan Bülent Yılmaz, her kadında kendi saçı gibi doğal duran mikro kaynak saçlar hakkında da çok önemli açıklamalarda bulundu. Görünmez Kaynak olarak da bilinen mikro kaynaklar yüzde yüz gerçek saçlardan ibaret olup, tek kafa saç olarak kişiye uygulanıyor. Her kişinin dokusuna göre saç yapısı belirlediklerini dile getiren Bülent Yılmaz “ Bu saçlar Özbekistan, Pakistan, Hindistan gibi ülkelerden gelen yüzde yüz gerçek saç ve tam kafa saçlardır. Kişinin saç doku yapısına göre ince, kalın, kıvırcık ya da dalgalı olarak belirlenir ve ona göre özel yapışkanıyla kafaya uygulanır.” dedi.  Hiçbir yan etkisi olmayan mikro kaynak saçlar 4 ile 7 ay boyunca rahatlıkla kullanılabilinir, denize ya da havuza girilip, banyo yapılabilir. Yani tamamen doğal saç gibi kullanılabilir.

4 7 ay sonrasında kuaförde gerçekleşen kısa bir bakımla saçlar aynı şekilde kullanılmaya devam edilebilir.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsaç  ombre  kaynak  bülent yılmaz  kuaför  ünlü