UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PINAR ALTUĞ ATACAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ! “SARIŞINIM AMA SALAK DEĞİLİM!”

Pınar Altuğ Atacan’dan samimi açıklamalar!

PINAR ALTUĞ ATACAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ! “SARIŞINIM AMA SALAK DEĞİLİM!”

Pınar Altuğ Atacan reklam yüzü olduğu markanın yeni ürününü tanıttığı gecede kameraların karşısına geçti.

Podyumda yürümenin kendisini heyecanlandırdığını belirten oyuncu, “Bu gece kırmızı halı konsepti yaptık. Vallahi podyumda yürümek hiç fena değildi. Çok havalıydı. İnsanoğlu aynaya bakıp kendini güzel gördüğünde bir havaya giriyor. Gece yeni reklam filmi için benim için yapılıyor. Dolayısıyla ekstra mutlu ve şımarık olduğum bir gece” dedi.

"HALUK İLE HER ŞEYE VARIM!"

Pınar Altuğ, son dönemlerde magazin basınında yer alan “Haluk ile Meltem geri dönüyor” iddialarına,  “Bir projeler var. Bir şeyler konuşuluyor, yüksek sesle düşünülüyor. Tabii ki top Birol’da (Birol Güven) o bütün anlaşmaları yapıyor. Biz onun peşinden gidiyoruz. Bana uzun zaman önce ‘Böyle bir fikrim var ne dersin?’ dediğinde çok heyecanlandım. Gerçekten Tamer ile olan her şeye sorgusuz sualsiz ‘evet’ derim. Dolayısıyla tekrardan onunla sete girmek çok heyecanlı olur. Hele yazan da Birol olursa güzel bir şey çıkar ortaya. Bu saatten sonra Tamer ile bir araya geldiğimizde Haluk ile Meltem’den başka bir şey çıkmaz. Seyirci yemez bunları” şeklinde yanıtladı.

Instagram sayfasını oldukça aktif kullanan oyuncu geçtiğimiz günlerde fotoğrafını paylaşmış ve görenler de oyuncuyu bir zamanlar rol arkadaşı olan Zeyno Gönenç'e benzetmişti. Altuğ bu haberlere şu yanıtı verdi.

"SALAK DEĞİLİM!"

“Gözümde gözlükle kayak kaydım. Umursamadım suratımda yanık izi var ne yapayım yani…  O arada da kuaföre gittim, saçımı çok beğendim, çat diye çektim. Güzel dedim koydum, filtre miltre çok işim yok böyle şeylerle. Sanki yanaklarımı şişirtmiş gibi haberler çıktı. Bir kere akıl var izam var ben böyle bir şey yapmış olsam bunu saklamak istesem o kadar da salak değilim ya. Sarışınım ama gerçek değil yani. Böyle bir şey yapmış olsam fütursuzca koyar mı insan o fotoğrafı. Millet neler yapıyor çok eğleniyorum. Ben kendimden memnunum çok da eğleniyorum.”

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN!

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13