UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI BUGÜN ÖNEMLİ AÇIKLAMADA BULUNDU!..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de vatandaşlara önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bugün sizlere iki büyük müjdem daha var. " diyerek şu açıklamalarda bulundu;

CUMHURBAŞKANI BUGÜN ÖNEMLİ AÇIKLAMADA BULUNDU!..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

BAlikeSİR'İN İLÇELERİ DOĞALGAZLA TANIŞIYOR

Bugün 78 ayrı projenin toplu açılış törenini gerçekleştiriyoruz. Eğitimde 418 derslik, 200 kapasiteli pansiyon. 692 konutu müştemilatıyla birlikte bugün hizmete açıyoruz. Enerji iletim hatlarını, müftülük binalarını, cami restorasyonlarını, futbol sahalarını, köprülü kavşakları sizlerin istifadesine sunuyoruz. Köprüleri, yolları, sosyal projeleri, spor tesisleri, parkları, atık su arıtma tesislerini, içme suyu iletim hatlarını resmen bugün açıyoruz. Bugün sizlere iki büyük müjdem daha var. Birincisi Balıkesir'in İvrindi, Havran, Bürhaniye, Bigadiç ve Erdek ilçelerine önümüzdeki yıl doğalgazı veriyoruz. Bu ilçelerimizi de doğalgazın temizliği, rahatlığı konforuyla tanıştırıyoruz.

İSTANBUL-İZMİR OTOYOL PROJESİ BAlikeSİR'İ DE KAPSIYOR

İstanbul-İzmir Otoyolu aynı zamanda Balıkesir'in bir projesidir. Bu otoyoldan Balıkesir'e de uğruyoruz. İçinden Osmangazi Köprüsü geçiyor. Yapımı tamamlanan kesimleri trafiğe açıyoruz. Balıkesir'de 6 bin 440 konutu sahiplerine teslim ettik. 5 yüz 47 kilometrelik bölünmüş yol yaptık. Balıkesir-Avşa Adası Türkeli Yat Limanı projemizin geri saha dolguları yapıldı. Üst yapı ihalesi için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir'e toplam 2,5 katrilyon lira tarımsal destek verdik. İstihdamda gayet güzel gelişmeler var.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCUMHURBAŞKANI