UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YAĞMUR TANRISEVSİN “KÜRTAJ OLDUĞU” İDDİALARI İÇİN NE DEDİ?

Şarkıları ve esprileriyle sevenlerinin kalbinde taht kuran Oğuzhan Koç ve oyuncu sevgilsi Yağmur Tanrısevsin Zincirlikuyu’da bir alışveriş merkezinde görüntülendi…

YAĞMUR TANRISEVSİN “KÜRTAJ OLDUĞU” İDDİALARI İÇİN NE DEDİ?

OĞUZHAN KOÇ, SEVENLERİNE MÜJDEYİ VERDİ!..

“Cuma günü yeni şarkım çıkıyor. Heyecanlıyım. Teaserını paylaştım bir iki saat önce. Her şey güzel olacak. Klibini mutlaka izleyin çok keyifli bir klip oldu” ve esprili bir şekilde ekledi…

Yağmur Tanrısevsin ile anlaşamadık. Şartlarımız uyuşmadı…”

“Kayınvalidenizle aranız kötü olsa ne yapardınız?” diye soruldu yakışıklı şarkıcıya!..

Önce ne dediğini bilemedi ve sevgilisiyle göz göze geldi ama sonra toparladı Oğuzhan Koç…

“Önce bir kayınvalidemiz olmalı… Ama müstakbel kayınvalidemle aram kötü olmaz.” dedi…

Yağmur Tanrısevsin’in annesine ‘Müstakbel Kayınvalidem’ demesi, “Acaba yakınlarda bir evlilik haberi daha mı alçağız?.. “ sorularını akılara getirdi!..

BU ARADA…

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, eski menajeri Tümay Özokur ile geçen günlerde davalık olmuştu!..

Tanrısevsin de konuyu farklı bir yere taşıyarak karşı dava açıp, menajerinin ‘Yağmur kürtaj oldu haberi çıkartırız’ diyerek kendisini tehdit ettiğini iddia etmişti.

"Duymayan Kalmasın" programında Tanrısevsin'in ortaya attığı kürtaj iddiasıyla ilgili haberin perde arkası gündeme getirildi. Şirketin basın danışmanının açıklamasına yer verildi. İşte o açıklama:

KEREM BÜRSİN TEŞEKKÜR ETTİ

"Yağmur şirketimizin sanatçısı olduğu dönemde kist ameliyatı oldu ve biz de hastanede kendisini ziyarete gittik. O dönem Kerem Bürsin'le beraberdi. Kerem de o sırada hastanedeydi. Olayın yanlış anlaşılma ihtimalinin önüne geçmek için 'Bu sağlık haberini olduğu gibi tüm bilgileriyle basına geçelim. Biri hastanede sizi görüp yanlış anlayıp 'Çocuk aldırdı' yorumu yapabilir' diye öneride bulunduk. Yağmur hanım kabul etti.

Hatta o dönem ki sevgilisi Kerem Bürsin de hassasiyetimiz nedeniyle bize teşekkür etti. Sonra hastaneden bilgileri alıp basınla paylaştık. Bu konu da gazetelerde yer alan küpürlerde görüldüğü üzere basında zaten haber oldu. Belgelerimiz mevcut. Asla bir şantaj ya da tehdit sözkonusu değildir. Biz temsil ettiğimiz sanatçımızın olası mağduriyet ihtimalini önlemek amacıyla benzer örnekleri (Daha önce ünlü çiftler hakkında çıkan kürtaj haberlerini) göz önüne alarak işimizi yaptık. Yağmur hanım ajansımızla yaptığı sözleşme şartlarını hiçe sayıp mahkemede zor durumda kalınca asla ispatı olamayan, baştan aşağı gerçek dışı olan böyle haksız bir savunmayla dava açtı. Asıl iftiraya ve ihanete uğrayan taraf biziz."

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13