UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN OYNADIĞI KARAKTERLER İÇİN SERGİ AÇILDI!.

Geçen gün ziyaret ettiğimiz Erdal Beşikçioğlu’nun sahibi olduğu Tatbikat Sahnesi'nde farklı bir proje ile karşılaştık!..

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN OYNADIĞI KARAKTERLER İÇİN SERGİ AÇILDI!.

Oynanan oyunlarda can bulan karakterlerin ete kemiğe büründüğünü ve sergilendiğini öğrendik!..

Hislerini merak ettik başarılı tiyatro sanatçısı Erdal Beşikçioğlu’nun..

Kendisi ise konuyla ilgili, “Yani bunların 3 boyutlu hale döndüğünü ilk defa görüyorum. Biz inanmadık böyle bir sergi açılacağını duyduğumuzda… Bence çok gurur gurur verici sergilediğimiz karakterlerin ete kemiğe bürünmüş olması…” dedi…

“Hikayesi nedir peki bu projenin?..” diye sormadan edemedik!..

“ İzlemeye gelen Barış Hasırcı “Deli” oyunundan çok etkileniyor. Bu proje ondan sonra ortaya çıkıyor. İllüstrasyon çıkıyor ortaya. Bunlar bizim için çok değerli. Bir tiyatro karakterinin illüstrasyonunu görmek çok güzel.”

Tiyatronun yanı sıra bir de setlere koşturan tiyatrocuya setlerin nasıl gittiğini sorduk… “Yorucu mu?..”

“Yorucu olmayan set mi var.. Fakat yapılan bu tarz işler bize enerji veriyor. Her zaman adrenalin yüksek setlerde.  Ama asıl olarak tiyatro önemli benim için umarım son nefesimize kadar tiyatro işini yapmaya devam edebiliriz. Tiyatro hayatımda önemli bir yer teşkil ediyor.”  cevabını aldık…

Son zamanlarda dizi oyuncuları dizilerin çok uzun sürmesinden ve bu sebeple çok yorulduklarından şikayetçi. Dizi sürelerinin kısaltılmasını istiyor. Peki Erdal Beşikçioğlu ne düşünüyor bu konu hakkında?..

“Düşürsünler tabii” dedi ve ekledi, “60 dakikalık işler olsa süper olur. 4 günden ve 9 saten fazla çalışmak istemiyorum zaten… Bu şartlar sağlandığında kabul ediyorum gelen teklifleri… Seyirci de bunu çok daha büyük bir zevkle kabul eder bence.”

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERErdal Beşikçioğlu