UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

M. DALKILIÇ’IN DANSÇISIYLA MESAJLAŞAN TASHA UÇANKUŞ'A KONUŞTU!

Ünlü popçu Murat Dalkılıç'ın dansçısı Ömer Yeşilbaş ile cinsel içerikli yazışmalar yaptığı iddia edilen Rus şarkıcı Tasha ilk kez UçanKuş kamerasına konuştu.

M. DALKILIÇ’IN DANSÇISIYLA MESAJLAŞAN TASHA UÇANKUŞ'A KONUŞTU!

Şarkıcı Tasha Ömer Yeşilbaş'la tanışmasını, "Ben ona yazdım ilk kez sosyal medyadan konuştuk. Bana numarasını verdi, sonra WhatsApp'ta konuştuk.

Sonra ben Ömer’in dans fabrikaya gittim beraber dans ettik. Klip için gittim dans fabrikasına" şeklinde anlattı.

Tasha şok olduğunu belirterek Ömer Yeşilbaş’ın kendisiyle çirkin bir uslupla konuşmasına anlam veremediğini ve kızlarla böyle konuşmanın doğru olmadığını söyledi. Konuşmanın ardından ise çok korktuğunu ve ağladığını belirtti.

"O SİLMİŞ AMA BEN DE VAR"

Mesajlarda eksik silinmiş iddiasına, "Biz konuştuk o silmiş, ben de var mesajların hepsi” açıklamalarında bulundu.

"MURAT DALKILIÇ'LA ZATEN HEP BERABERLER"

Murat Dalkılıç’ın Ömer Yeşilbaş’ı geri yanına almasına ise, “onlar zaten hep beraberler. Murat Dalkılıç’ı hiç tanımıyorum ama büyük bir sanatçı” dedi.

"TASHA BANA YOLLADI MESAJLARI"

Aranjörü ve yakın arkadaşı da, "Bu olay beni de üzdü. Ömer'le zaten arkadaşım. Murat beyle tanışıklığımız dahi yok. İlk gün Tasha bana yolladı onları, sonra ağladı. Yazışmaları yolladı. Baktım şok oldum dedim Ömer öyle birşey yapmaz. Sonra gerçekten bir anda böyle bir haber çıktı. Bu haberi kimin çıkarttığını biz de bilmiyoruz." Şeklinde konuştu.

İŞTE O RÖPORTAJ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13