UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİM ÖNCE ÇÖP TOPLADI, SONRA DA “GÜLE GÜLE KİRLETİN” DEDİ!

Oyuncu ve komedyen Ata Demirer, Muğla'nın Bodrum ilçesinde dalgıçların katılımıyla düzenlenen "deniz dibi temizliği" çalışmasına dalış yaparak destek verdi.

ÜNLÜ İSİM ÖNCE ÇÖP TOPLADI, SONRA DA “GÜLE GÜLE KİRLETİN” DEDİ!

Bodrum Belediyesi'nin "Denize en çok mavi yakışır" sloganıyla gerçekleştirilen deniz dibi temizliği, Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde devam etti. Görevli 13 dalgıcın yürüttüğü temizlik çalışmasına Ata Demirer de katıldı.

Temizliğin yapılacağı alana sabah saatlerinde gelen Demirer, önce dalgıçlardan bilgi aldı. Daha sonra belediyeye ait minibüste dalgıç kıyafeti giydi.

Demirer, yaptığı açıklamada, deniz dibinin göründüğü gibi olmadığını belirtti. Demirer, "Denizden neler çıkmadı ki... Mavi yolculuk yapanların bütün atıklarını çıkarttık. Dışarıdan parlak ve temiz görünüyor ancak aşağısı biraz sıkıntılı." dedi.

Temizlik çalışmasında denizden sandalye, otomobil lastiği, cam ve pet şişe atıklarının da olduğu yarım tona yakın çöp çıkartıldı.

Deniz tutkusu ile bilinen komedyen temizlik sonrası sosyal medyadan yaptığı paylaşıma ise "Operasyon Gümüşlük. Çöpler toplandı güle güle kirletin" notunu yazdı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERata demirer  bodrum  çöp  deniz  instagram