UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜL GÖLGE SAYGI KENDİNİ TASARIMCI İLAN EDENLERE SESLENDİ!

UçanKuş TV’de, Anılcan Tanrıyar’ın sunduğu “Gece Kuşu”na konuk olan Gül Gölge Saygı, kendini tasarımcı ilan edenlere ince göndermelerde bulundu.

GÜL GÖLGE SAYGI KENDİNİ TASARIMCI İLAN EDENLERE SESLENDİ!

Güzel televizyoncu; “Hayatlarında başka şey olmayan insanlar var. Baktığın zaman çok üzücü, sadece şov! Özellikle sosyal medya çıktıktan sonra, İngilizce bilmez İngilizce yazılar yazarak daha da cahilliğini belli ederler, bir kere tasarım yapıp kendilerini hemen tasarımcı ilan edenler var” dedi.

HANGİSİSİN KARAR VER!

“2 sene içerisinde bir hayat kuruyorlar kendilerine, ben 22 yaşımdan beri ekran önündeyim. Şimdi bakıyorum ellerine dosyaları alanlar kapı kapı çalıp ben televizyon programı yapmak istiyorum diyor. Hangisisin karar ver. Dizaynerlar da öyle…”

BEN SADECE GÜL GÖLGE SAYGI’YIM!

“Benim şimdi bak hesabıma ben iletişim fakültesi mezunuyum, yüksek lisans yapıyorum, televizyoncuyum. Benim bir mesleğim var. Tasarım yaptım, yine bir marka çıkarıyoruz, hesabımda hiçbir şey yazmaz, çünkü ben sadece Gül Gölge Saygı’yım… Sadece ismim yazıyor. Ben çok gülüyorum onlara… Bir gün önce bir şey yaptı dizayner yazıyor. Bu kendini bilmezlik…”

KOMİK GELİYOR!

“Empati yapmaya çalışıyorum, bu kadar boş, bu kadar yalan olsa her şeyim ben de mi acaba böyle yaparım diyorum… Hakikaten üzülüyorum ama komik geliyor. Çok güzel bir markayla çok güzel bir iş birliği yaptık, ben şimdi tasarımcı mı oldum? Onların bir işbirlikleri de yok, kendi kendine bir şey yapıp ben tasarımcıyım diyorlar. Böyle bir şey yok, bu kadar kolay diyemezsin bunu! Şimdi ben kendime tasarımcı diyebilir miyim? Kendim gülerim buna, diyemem… “

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgül gölge saygı