UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBULLULAR DİKKAT! BUGÜN BU YOLLAR KAPALI!..

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak olan Fenerbahçe A.Ş.-Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakası nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İSTANBULLULAR DİKKAT! BUGÜN BU YOLLAR KAPALI!..

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20.30'da oynanacak olan Fenerbahçe A.Ş. - Kayserispor Ziraat Türkiye Kupası futbol müsabakası nedeniyle saat 17.30'dan itibaren bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Trafiğe kapatılacak yollar şöyle: “D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsü'nden geliş Üsküdar-Harem ayrımından itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ne kadar gelen Güney bağlantı yolu araç trafiğine kapatılacak.

Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi Kavşağından Bağdat Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacak.

Bağdat Caddesi (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacak.”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkapalı yollar