UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NEBAHAT ÇEHRE’DEN O HABERE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!..

Usta oyuncu Nebahat Çehre geçen akşam İKSV’nin düzenlediği İstanbul Film Festivali’nin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

NEBAHAT ÇEHRE’DEN O HABERE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER!..

Geçtiğimiz gün yılların eskitemediği fiziği ve güzelliği ile gençlere taş çıkartan efsane 73 yaşındaki oyuncu yaşındaki oyuncu Nebahat Çehre hakkında çıkan “Alzheimer korkusu başladı” haberlerine çok sert tepki göstermişti!..

Dün medyada yer alan “Usta sanatçı Nebahat Çehre’de unutkanlık başladı. Alzheimer korkusu yaşıyor!..” haberleri adeta günün magazin gündemine bomba gibi düşmüştü!..

Usta oyuncu ise sadece UçanKuş’a konuşmuştu…

“DAYANAĞI YOK”

Usta oyuncu Nebahat Çehre geçen akşam İKSV’nin düzenlediği İstanbul Film Festivali’nin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlarken ise işte şunları söyledi;

Çehre hakkında çıkan “Alzheımer” olduğu haberleriyle ilgili olarak.” Bununla karşılaşacağımı biliyordum, beni de arayanlar oldu,  haberi duyan dostlarım da çok üzüldüklerini belirttiler, çok sosyal bir yaşamım var . Dayanağı olmayan bir haber, nerden kaynaklandı bilmiyorum. Bu kadar göz önünde olan bir sanatçının hem takipçilerini üzüyor hem kendisini üzüyor bu haberler. Bu söylentinin nasıl ortaya çıktığını anlayamadım” şeklinde açıklamalarında bulundu.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERNebahat Çehre