UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DÜNYACA ÜNLÜ İSMİN SERVETİ DUDAK UÇUKLATACAK CİNSTEN!..

ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ile damadı Jared Kushner'in toplam servetlerinin 740 milyon dolar düzeyinde olduğu bildirildi.

DÜNYACA ÜNLÜ İSMİN SERVETİ DUDAK UÇUKLATACAK CİNSTEN!..

Beyaz Saray'ın açıkladığı etik dosyalarındaki  bilgilere göre, ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ile damadı Jared  Kushner'in toplam servetlerinin 740 milyon dolar düzeyinde olduğu bildirildi.

Başta ABD Başkanı'nın kızı Ivanka ile damadı Kushner olmak üzere  Trump'ın yakın ekibinde yer alan başstratejist Steve Bannon, Ulusal Ekonomi  Konseyi Başkanı Gary Cohn ve Trump'ın danışmanlarından Kellyanne Conway'in  gelirleri ve mal varlıklarıyla ilgili bilgiler belgeler aracılığıyla açığa çıkmış  oldu.

 

Söz konusu belgelere göre Ivanka ile Kushner'in geçen yılki  gelirlerinin 195 milyon dolar seviyesinde, toplam servetlerinin de yaklaşık 740  milyon dolar düzeyinde olduğu görülüyor. Trump gibi (Beyaz Saray'daki görevinden  önce) kendisi de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Jared Kushner'in bu  sayede ciddi bir servete kavuştuğu ifade ediliyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERIvanka Trump