UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TRUMP'IN KIZI VE DAMADININ MAL VARLIKLARI DUDAK UÇUKLATTI!..

Beyaz Saray'daki üst düzey çalışanların mal beyanları açıklandı. Böylece ücret almadan çalışacakları açıklanan ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner'ın mal varlıkları ortaya çıkmış oldu.

TRUMP'IN KIZI VE DAMADININ MAL VARLIKLARI DUDAK UÇUKLATTI!..

Üst düzey Beyaz Saray çalışanlarının milyon dolarlık varlıklarına dair mal beyanı belgeleri açıklandı. Maaş almadan çalışacaklarını açıklayan Ivanka Trump ve eşi Jared Kushner'ın 740 milyon dolarlık (2 milyar 690 milyon TL) servetinin bulunduğu anlaşıldı.

New York Times’ın gündeme bomba gibi düşen haberinde, Trump ve Kushner’ın, kurdukları imparatorluk sayesinde hâlâ kazanç elde ettiğinin belgelerde açıkça görüldüğünün üzeri çizildi.

Trump ve Kushner’ın mâl varlığına, Trump International Hotel’deki hisseleri de dahil. Trump ailesine ait Washington’daki bu otelde Ivanka Trump’ın 25 milyon dolar değerinde hissesi bulunuyor. Ivanka Trump’ın Beyaz Saray’a komşu olan otelden sadece geçen yıl 1 ila 5 milyon dolar arasında para kazandığı ifade edildi.

Uzmanlar ise Ivanka Trump’ın hisseleriyle alakalı olarak başka bir konunun altını çiziyor. Yabancı ülkelerin politikacılarının ‘yalakalık yapma amacıyla’ Trump’ın otelinde kalmak isteyebileceklerine dikkat çekiliyor.

MAAŞ ALMAYACAKLARINI AÇIKLAMIŞLARDI

Trump’ın kıdemli danışmanı olarak görev yapan Jared Kushner ve geçen hafta başkanın asistanlığı görevine getirilen kızı Ivanka Trump görevleri boyunca maaş almayacaklarını açıklamıştı.

Çiftin geçen seneki kazançlarının 195 milyon dolar olduğu da belgede yer alan detaylardan biri.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERDonald Trump  Ivanka Trump  Jared Kushner