UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OZAN ÇOLAKOĞLU BAKIN EŞİ GÜLŞEN'İ HANGİ SÖZLERLE ÖVDÜ?..

Gülşen-Ozan Çolakoğlu çifti konser öncesi samimi açıklamalarda bulundu.

OZAN ÇOLAKOĞLU BAKIN EŞİ GÜLŞEN'İ HANGİ SÖZLERLE ÖVDÜ?..

Geçtiğimiz günlerde eşi Ozan Çolakoğlu’na sürpriz bir doğum günü partisi hazırlayan şarkıcı Gülşen oğlu Azur Benan’ın fotoğrafını Çolakoğlu’nun dogüm günü olan 1 Nisan’a özel Megastar ile fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Giydiği kürk dikkatlerden kaçmayan sevilen sanatçı, muhabirlerin “Sahnede bir pasta kesilir mi?” sorusu üzerine “Geçen gün çok güzel bir pasta kestik gerek yok” şeklinde cevap verdi.

Ozan Çolakoğlu ise eşinin sürpriz pastasıyla ilgili “En güzel doğum günü pastasıydı. Onun üzerine pasta olmaz diyerek”  memnuniyetini dile getirdi.

Ozan Çolakoğlu’nun  “En güzel hediyem” diye paylaştığı Azur Benan bebekle ilgili olarak Gülşen bazı günler Ozan’a benziyor, bazı günler bana benziyor” dedi.

Ozan Çolakoğlu ise “Gözler anneye benziyor” diyerek. Eşi Gülşen’e olan hayranlığını dile getirdi.

Gazetecilerin “Uslu bir bebek mi ?” sorusuna,  Gülşen“ Bebek işte, uyuyor,  uyanıyor, diğer bebekler gibi oda “ şeklinde cevap veriyor.

İlk günden beri kendilerinin baktıklarını söyleyen sanatçı, “Dadımız yok, tabi ki yardım edecek birisine ihtiyacımız olacak, çünkü yazın daha çok yoğunlaşacağız, güvenebileceğimiz birilerinin de olması bizim açımızdan iyi olur. Şimdilik iyi idare ediyoruz” dedi.

Hakkında çıkan kilo haberlerine de açıklık getiren sanatçı “ Çocuğa bakarken o kadar çok efor sarf ediyorum ki spor yapmaya hiç vaktim olmuyor, sadece yürüyüş yapabiliyorum” dedi.

GülşenOzan’da zayıfladı beraber bakıyoruz Azur Benan’a” diyerek kocasının hakkını vermeden de edemiyor.

Dikkatlerden kaçmayan tek taş yüzü ile ilgili sanatçı” yüzüğüm güzeldir, eşim sağolsun” diyerek eşine duyduğu minneti dile getiriyor.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERgülşen  ozan çolakoğlu