UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL'DAN TÜRK BAYRAĞI İLE HOLLANDA ÇIKARMASI!..

Taksim’de bir mekanda sahne alan Sinan Akçıl gazetecilerin sorularını yanıtladı.

SİNAN AKÇIL'DAN TÜRK BAYRAĞI İLE HOLLANDA ÇIKARMASI!..

 Başarılı şarkıcı Akçıl samimi itiraflarda bulundu.

Arnold Schwarzenegger out Sinan Akçıl in” deyip esprili bir cümleyle röportajına başlayan Akçıl 20 Nisan sonrası için bomba gibi geldiği müjdesini verdi.  

Ajda Pekkan’a da şarkı verdiğini duyuran sevilen sanatçı , doğum günü haftasında  mayıs sonu gibi yeni bir televizyon programına başlayacağını uyurdu.

Akçıl,  “Beyaz’a rakip olamam müziğin harmanlandığı bir program olacak”deyip. 20 Mayıs'ta yeni albümünü piyasaya çıkaracağını, albümde sürpriz düetlerin yer alacağını sözlerine ekledi.

Geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç’ın eşi Chloe ile yaptığı düetin Serdar Ortaç ile olduğunu, sonradan Chloe’nin eklendiğini söyleyerek hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Sinan Akçıl "İddialı konuşmayayım ama yazın şarkısı olma ihtimali var" deyip  200 milyon dinlenmeyle rekor kırmayı hedefliyor.

Ajda pekkan’a verdiği şarkı ile ilgili olarak  Süperstar’ın yaza o şarkıyla çıkacağını şarkıyı 4 günde yazdığını aktarıyor.

Hollanda'da konser verecek olan Akçıl, Hollanda’da yaşananlar olaylar ile ilgili tavrını sahne de Türk bayrağı açarak gösterecek.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsinan akçıl