UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞ VE DOSTLUK İÇİN DANS ETTİLER!..

Bu sene 6’ncısı düzenlenen ‘İstanbul Uluslararası Dans Festivali’ Anadolu ve dünya dans türlerinin buluşturmaya devam ediyor!.. Kortej yürüyüşü ise Beşiktaş’ta gerçekleştirildi!..

BARIŞ VE DOSTLUK İÇİN DANS ETTİLER!..


Başkan Hazinedar’ın dansçıların bando takımı eşliğinde gerçekleştirdiği gösterilerine katılarak kendini dansın ritmine bırakması ise izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı!..

Beşiktaş Belediyesi ‘’Barış ve Dostluk İçin Dans Et’’ sloganıyla kortej yürüyüşünü onlarca dansçı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdi.

Dansseverlerin heyecanla beklediği festivalin kortejine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş, Türkiye’den ve bir çok farklı ülkeden çok sayıda vatandaş katıldı.

ZEYBEK UNUTULMADI!..

Beşiktaş Çarşı’daki Kartal Heykeli’nin bulunduğu noktada yürüyüş sonlandırılırken yapılan zeybek gösterisi vatandaşların beğenisini kazandı!..
Amerika’dan Uzak Doğu’ya, Avrupa'dan Afrika’ya dünyanın dört bir tarafından yaklaşık 80 ülkeden 3 bine yakın dansseverin katılacağı festivalde Anadolu ve dünya danslarından yaklaşık 100 dans türü de vatandaşlar için sergilenecek. Festival 3 Nisan’a kadar İstanbul Hilton Bosphorus’ta devam edecek

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERhazinedar  uzak doğu  hilton