UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇAPKIN RONALDO!.. 'KALÇA GÜZELİ', NE VAR NE YOK İFŞA ETTİ!..

20 yaşındaki Erika Canella, geçtiğimiz Kasım ayında Brezilya'nın 'Miss Bumbum' (En Güzel Kalça) yarışmasını kazanmıştı!..

ÇAPKIN RONALDO!.. 'KALÇA GÜZELİ', NE VAR NE YOK İFŞA ETTİ!..

 Adı şu sıralar Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo ile anılıyor!..

Erika Canella konuyla ilgili TV 7 Dias isimli Portekiz'de yayın yapan dergiye konuştu!..

20 yaşındaki model, Ronaldo'nun kendisini evine davet ettiğini ama telefonunun arızalanması sebebiyle görüşemediklerini söyledi!.

KANITI VAR!..

Dergide Ronaldo'nun Canella'ya WhatsApp'dan gönderdiği mesajların ekran görüntüleri yayınlandı!..

Yıldız futbolcunun mesajlarda genç modele, "Evime gelmek ister misin? Seni görmek istiyorum ve sana yakında oturuyorum." dediği görüldü.

Ronaldo'ya uçağım olduğunu ve uçuş biletimi değiştirmeye çalışacağımı söyledim." diyen Canella, şöyle devam etti: "Bana beni görmek istediğini söyledi. Havalimanına gittim ve biletimi değiştirdim.

Daha sonra tekrar konuştuk. Pazar günü akşam saat 8'de kaldığım otele beni alması için bir araba gönderdi. Ancak telefonumda bir sorun oldu ve biraz geç kaldım.

Arabadayken onunla konuştum. Kızgın ve bana karşı kabaydı. Bundan hoşlanmadım. Bana fazla vaktinin olmadığını, başka sorumluluklarının da olduğunu söyledi. Ben de ona 'Ben 15 dakikalık veya yarım saatlik bir kadın değilim' dedim ve otelime geri döndüm.

Ronaldo ile görüşme fikrinin kendisine ilk başta güzel geldiğini de belirten Canella, "Ancak beni bir obje gibi kullanacaktı ve konuşunca bunu anladım." diye konuştu.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERErika Canella  Cristiano Ronaldo