UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DOĞUM GÜNÜNDE BİLE ONU KONUŞA KONUŞA BİTİREMEDİLER!..

Sevilen şarkıcı Gülşen ünlü aranjör Ozan Çolakoğlu’nun 1 nisan da olan doğum gününü erken sürprizle kutladı.

DOĞUM GÜNÜNDE BİLE ONU KONUŞA KONUŞA BİTİREMEDİLER!..

Geceye Demet Akalın, Cem Belevi, Göksel, gibi birçok ünlü isim katıldı.

Gülşen ”Çok harika bir gece oldu, bütün sanatçı dostlarımız bizi yalnız bırakmadı, Ozan da çok şaşırdı. Çünkü doğum günü normalde cumartesi…3 gün var daha ama sahnede olacağımız için uyanmadı duruma. O yüzden sürpriz tam yerini buldu” şeklinde açıklamada bulundu.

Kızına olan bağlılığını dile getiren sanatçı ayrılmadıklarını söylüyor ve “Hayatta her şeyin hakkını vererek yaşamak lazım bence, çocuğumuz olduğundan beri, her anımızı onunla geçirmek istiyoruz ama sahneye çıktığım zamanlar da kendimi çok başka duygularda hissediyorum, her şeyin yeri ayrı , bebekle ayrı, sahnedeyken ayrı.  İşe gitmek istemiyorum diye bir durum söz konusu değil. İşimi de çok seviyorum ancak öldüğüm zaman bırakabilirm” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Ozan Çolakoğlu eşi Gülşen’in söylediklerine katılarak Tarkan’ın albümüyle ilgili müjdeyi verdi ve bittiğini söyledi.

Doğum günü ile ilgili olarak Çolakoğlu ”Çok mutluyum sürpriz oldu, göstermiyorum ama 45 yaşına girdim” diyerek esprili bir tavır sergiledi.

Çolakoğlu ayrıca “En buyük hediye kızım ve eşim” dedi.

İkinci bebeği ister misiniz sorusuna Gülşen” O kadar yeni ki şu an ikinci bir bebek düşünmek için erken bence ama çocuklar dünyanın en güzel şeyi geçen yıl sorsaydınız hiç istemiyorum derdim, bu zamana kadar çocuk istediğimi söylemedim ama bebekten sonra duygularım çok değişti. Allah bütün çocukları korusun” diyerek annelik  şefkatliğini tüm içtenlikle açıkladı.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13