UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BAŞAK SAYAN’IN BASINA YANSIYAN FOTOĞRAFLARI BOŞANMA NEDENİ Mİ?

‘Günün Olayı’nda bugün ‘Kadın Hakları’ konusu masaya yatırılacak!

BAŞAK SAYAN’IN BASINA YANSIYAN FOTOĞRAFLARI BOŞANMA NEDENİ Mİ?

*Başak Sayan bugün hamile fotoğrafları basına yansıdı. Bu fotoğrafları gören koca boşamakta haklı mıdır?

*Kaan Tangöze eşi Seçkin Piriler’i aldattığı için boşandı. Şimdi karısını aldattığı kadın Kıvılcım Ural ile birlikte. Seçkin Piriler de her fırsatta basın yoluyla Kıvılcım Ural’a saldırıyor. Kaan en sonunda bütün suç ben de dedi. Peki suç kim de?

*Önce Meryem Uzerli sevgilisi tarafından dolandırıldığı iddia edildi. Şu anda Meksika’da. Bir de kız çocukları var. Işın Karaca da eski eşi Sedat Doğan tarafından dolandırıldığı iddia edildi. Orada da bir kız çocuğu var. O da Brezilya’ya kaçmış. Peki kaçmak çözüm mü?

*Oyuncu İsrafil Köse motosikletiyle giderken bir taksinin ani hareketi yüzünden hayatını kaybetmişti. 1.5 yaşındaki oğlu 70 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Nedeni de Şafak Köse ömrü boyunca babasız büyüyecek!

*Bir ilginç olay da iş kadını Elif, yanında çalıştırdığı 3 adamına şoförünü dövdürüyor. Bu olayda suç sinsilesi nedir?

* 9 yaşındaki bir kız çocuğu bir kız arkadaşının dedesi tarafından tacize uğruyor. ailesine anlatıyor. Zanlı serbest bırakılıyor ama kız strese dayanamayıp kalp krizi geçiriyor ve ölüyor 2. duruşmada tutuklanıyor. 3. duruşmada kızın arkadaşına soruyorlar. “Dedem yağmura dokunmadı, öpmedi, ellemedi” diye ifade veriyor. Sonuç: serbest.

*Bir utanç hikayesi daha var. 14 yaşındaki kız, 2 yıl önce amcasının tecavüzüne uğradığını söyleyerek jandarmaya sığınıyor. Devlet, korumak yerine ailesine teslim ediyor. Kız bu süre içinde farklı kişilerin istismarına maruz kalıyor. Sonuç: şimdi 2 aylık hamile.

İşte tüm bu sorular yaşananlar ve yanıtlar Faik Erdemli’nin sunduğu ‘Günün Olayı’nda Avukat Hande Var’ın açıklamalarıyla UçanKuş Tv’de sizlerle olacak!

Sakın kaçırmayın!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13