UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

RIZA ESENDEMİR 'UÇANKUŞ'A ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Rıza Esendemir özel hayatından iş hayatına dair bilinmeyenlerini UçanKuş'a anlattı!

RIZA ESENDEMİR 'UÇANKUŞ'A ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Rıza Esendemir sevgilisiyle birlikte Kanyon çıkışı UçanKuş kameralarına yakalandı.

Kameraları görünce köşe bucak kaçan kız arkadaşı için ünlü radyocu, “elinin tersiyle falan vurur yani. Beni bile tanımıyor şu an düşün” şeklinde esprili bir dille cevap verdi.

"TÜRKÜ SÖYLEYECEĞİM"

Rıza Esendemir yeni bir televizyon programına başlayacağını belirterek şu sözleri kaydetti.

“Televizyon programı başlıyor. Önümüzdeki yaz bizim için güzel olacak. 3 Nisan’da televizyon projesi başlıyor, yine radyo konsepti. Eğer yapacaksak radyo konseptinde televizyon programı olsun. Turkcell destekli Life Plus tam aradığımız bir kanal, haftanın 5 günü olacak. Extra sahnelerimiz de devam ediyor, Dj performansımız. Kızım sesimi çok sever benim, çok sevdiğim bir türkü var onu da seslendireceğiz bakalım…”

RIZA ESENDEMİR'DEN MANİDAR GÖNDERME!

“Mankeni şarkıcı, şarkıcısı manken, saç yapanı DJ… herkes bir şey yapıyor. Ben şu an albüm yapıyorum desem kim bana bir şey diyebilir ki… Allah’a şükür sesimiz de güzel. Benim bu şarkıdan maddi bir beklentim olmayacak ancak kendi televizyon programımda yayınlarım o”

“3 KEZ EVLİLİK TEHLİKESİ ATLATTIM”

Son 1 yılda 3. kez evlilik tehlikesi atlattım. Ama şu anda öyle bir şey yok. Evlenmem demiyorum, evleniriz tabii de… Tehlike gibi geliyor şu an bana daha çok yeni. Daha birkaç yıl var. Şu an ben çok keyifliyim, özgürlüğümü yaşıyorum”

“EVLİLİKTEN KORKAN EVLİLİK GİBİ OLSUN!”

“Evlilikten korkan bir adam olsam zaten 2. kez evlenmezdim. İlk düğünüme yetişemeyenler oldu benim mesela 2. diyordum, 2. düğünüme yetişemeyenlere de 3. diyordum yani…”

RIZA ESENDEMİR’İN RÖPORTAJINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13