UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ERDOĞAN'DAN ŞÜKÜR VE ERDEM'İN İHRACINA İLİŞKİN FLAŞ AÇIKLAMA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Habertürk TV'de gündeme ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. Erdoğan, Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Şükür ve Arif Erdem'in 'aidat' gerekçesiyle ihraç edilmesine ilişkin, “Sadece aidata dayalı bir olay olarak değerlendirilmesi bana çok hafif geliyor” dedi. Aidatla atılmayı “süreci geçiştirme” olarak yorumlayan Erdoğan, ihraç taleplerinin reddedilmesinin ardından salonda yaşanan sevinci ise, “çirkin yaklaşımlar” diye değerlendirdi.

ERDOĞAN'DAN ŞÜKÜR VE ERDEM'İN İHRACINA İLİŞKİN FLAŞ AÇIKLAMA!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV-Habertürk-Bloomberg HT ortak yayınına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihracı hakkında, "Galatasaray yönetiminin aldığı kararın aidata bağlı olarak alınmasını ben hafif buluyorum." dedi.

"AİDAT ARTI FETÖ BAĞLANTISIDIR"

Erdoğan aidata bağlı kararın yanında FETÖ bağlantısının da bulunması gerektiğine dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Doğrusu Galatasaray yönetiminin aldığı kararın aidata bağlı olarak alınmasını ben hafif buluyorum. Bunların, aidat artı FETÖ bağlantısıdır. En kötü ihtimalle, bunlar nerede yargılanıyor, yargılandığı yerden Galatasaray yönetimi bunlarla ilgili bilgi ister ve o bilgi üzerinden kararını verirdi. O çok daha asil bir duruş olurdu. Şu andaki bana göre süreci geçiştirme anlamına olmuştur. Tabii orada salonda olan şeyler falan onlar da ayrıca çirkin yaklaşımlardır."

"HAYIR' DİYENLER NİYE 'HAYIR' DEDİKLERİNİN İZAHINI YAPAMIYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan halk oylaması hakkında Şu anda ibre yükselişte, böyle bir durum söz konusu. Bunun daha iyi olacağı inancındayım. Çünkü 'hayır' diyenler niye 'hayır' dediklerinin izahını yapamıyorlar." dedi.

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ellerinde buna yönelik bir veri yok. Yani şunun için mi 'hayır' diyecekler? Kandil'deki teröristler 'hayır' çağrısında bulunuyor diye mi 'hayır' diyecekler veya İmralı'daki teröristbaşı 'hayır' diyor diye mi 'hayır' diyecekler veya Pensilvanya'daki FETÖ'nün başı 'hayır deyin' diye çağrıda bulunuyor diye mi 'hayır' diyecekler? Niye 'hayır' diyecekler? Bu önemli. 'Evet' demenin gerekçeleri var ama 'hayır' demenin gerekçesi yok. Ülkemizi bölmeye, milletimizi parçalamaya çalışan, 15 Temmuz'un faillerinin içinde olduğu bütün bu 'hayır' diyenlerle beraber hareket etmek, herhalde bu noktada 'hayır' ifadesini kavrama anlamına gelmez."

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERERDOĞAN  HAKAN ŞÜKÜR  ARİF ERDEM  GALATASARAY  FETÖ