UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ATEŞ PÜSKÜRDÜ! “İSTEDİĞİ KADAR ZORLASIN, ONLARIN İLİŞKİSİ BİTTİ”

Seçkin Piriler’den Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze öngörüsü!

ATEŞ PÜSKÜRDÜ! “İSTEDİĞİ KADAR ZORLASIN, ONLARIN İLİŞKİSİ BİTTİ”

Seçkin Piriler eski eşi Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural’ın ayrıldıklarını iddia etti.

Piriler, “Benim öngörülerim iyidir, ben onların ilişkilerinin bittiğine inanıyorum, o birkaç kere zorla Kaan'ı sizin karşınıza çıkarır, size de haber verir, reklam yapmak için, ben Kaan'la on sene aynı yastığa baş koydum, çok iyi biliyorum onların ilişkisi bitti istediği kadar zorlasın” dedi.

"BENİM EVLİLİĞİM ONUN YÜZÜNDEN BİTTİ!"

Yaşadığı ihaneti hatırlamak istemediğini söyleyen manken, “Sadece çocuklarım için bazı şeylere katlanıyorum. O isimle yan yana anılmaktan çok rahatsız oluyorum, bende etten kemikten bir insanım, o insan benim için yuva yıkan kadın; yuva yıkanın yuvası olmaz. Ben lohusayken bunları bana yaşatan kadın o, bu arada Kaan benden asla ayrılmak istemedi, o istediği kadar konuşsun benim evliliğim onun yüzünden bitti” dedi.

“KIVILCIM KELİMESİNİ DUYMAK İSTEMİYORUM”

Muhabirlerin ‘Kıvılcım denince ne hissediyorsun?’ demesi üzerine Piriler, “Bana bu kelimeyi söyleme, lütfen duymak istemiyorum, sinir oluyorum, gitmiş utanmadan açıklama yapıyor, ben olsam bir kadını üzdüğüm için üzülürüm, ben aynı değilim onlarla” şeklinde cevap verdi. Kaan Tangöze ile yaşadığı aşk hakkında, “Ben hayatımda bir tek Kaan'a aşık oldum, diğerleri gibi bir ona bir buna aşık olmadım” diyerek eski kocasını ne kadar çok sevdiğini vurguladı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13