UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ZAFER ALGÖZ'DEN RECEP İVEDİK'E GÖNDERME...

Oyunculuğunun yanında son olarak çıkardığı “Haşırt Dı Bilekbord” kitabıyla da adından sıkça söz ettiren Zafer Algöz “Arif V 216 ve Şahan Gökbakar” ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ZAFER ALGÖZ'DEN RECEP İVEDİK'E GÖNDERME...

Algöz,  hayranlarının merakla beklediği Cem Yılmaz filmi “Arif  V 216” filmi ile ilgili olarak, çekimlerin mayıs ayında başlayacağını İstanbul’da ve İzmir’de olacağını söyledi. Çok farklı bir karakterde sevenlerinin karşısına çıkacağını söyleyen oyuncu diğer oyuncuları da çok farklı rollerde göreceğimizi söyledi. Oyuncu kadrosunda Seda Bakan’ın da dahil olmasıyla ilgili olarak “Seda Bakan’a gelinceye kadar çok daha iyi oyuncular var Yeşilçam’ın 1970’den bu yana usta oyuncuları da filmde yer alacak”  açıklamalarında bulundu. Algöz ayrıca filmin saygı niteliğinde bir film olacağını söyledi. Sevilen oyuncu kitabıyla ilgili olarak “Beklemediğim kadar ilgi gördü benim için büyük bir sürpriz oldu” şeklinde konuştu…

Şahan Gökbakar filmi Recep İvedik ile ilgili olarak “Türk sinemasında yüksek gişe yapan bütün filmlere saygım var. Filmlerin niteliği, kalitesi benim açımdan tartışılır, Türk filmlerine bu kadar ilginin olması Türk Sineması için bir kazanç” dedi.  Şahan Gökbakar filminde oynar mısınz? sorusuna Algöz “Recep İvedik’in dışında  teklif gelirse senaryoyu seve seve okurum ama Recep İvedik’te oynamam çünkü Recep İvedik karakter olarak benim sevmediğim bir karakter yoksa Şahan ile ilgili bir sorunum yok” açıklamalarında bulundu.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13