UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DEMET KUTLUAY: ŞENER SOYADINI BÜYÜK MUTLULUKLA TAŞIYACAĞIM!..

Güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin en iyilerinin seçildiği “3. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Töreni” gerçekleşti…

DEMET KUTLUAY:  ŞENER SOYADINI BÜYÜK MUTLULUKLA TAŞIYACAĞIM!..

Son dönemlerde İbrahim Kutluay ile ayrılık haberleri gündemden düşmeyen güzel isim Demet Kutluay’da ödül alanlar arasındaydı…

Ünlü isim aldığı ödül için “Kendi branşım için yani güzellik kraliçesi seçilmem, oyunculuk,  modellik açısından gerçekten benim için anlamlı bir hediye…” dedi ve ekledi, “Kendine bakan her kadın, beklentisiz kendini mutlu edebilen kadın güzeldir… Çok büyük paralar harcayarak güzel olunur diye bir şey yok…Artık her şeye daha rahat ve kolay ulaşabiliyoruz… İlgili programları izleyerek… Kadınlar çok değerli ve çok özel varlıklar.  Her kadın kendine göre güzeldir.”

“Magazin haberleri sizi yıpratıyor mu ?” diye soruldu Demet Kutluay’a…

“Magazin haberleri beni yıpratmıyor. 21 yıldır çok alıştım bu haberlere. Benim yaptığım bir şey yok… Bu süreç üzüyor tabi kimse boşanmak için evlenmiyor. Maalesef yaşanan olaylar bu duruma getirdi. Ama bunun sorumlusu ben değilim…”

Demet Kutluay’ın, sosyal medyada hala soyadının Şener değil, Kutluay olarak geçmesi konusunda ise, “Boşanmadan soyadımı değiştirmemem gerektirmemem gerektiğini söyledi avukatlarım. Pasaportumdan tutun ehliyetime kadar soyadım Kutluay resmi olarak… Fakat Şener soyadını büyük bir mutlulukla taşıyacağım yakında…” dedi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİbrahim Kutluay  Demet Kutluay