UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNEMASEVERLER DİKKAT! “AÇ KAPIYI ÇOK FENAYIM” GELİYOR!

Yapımcılığını Mehmet UZER Ve Oğuzhan YILDIZ’ın üstlendiği, Gözde Mukavelat, Oğuzhan YILDIZ , Ferdi kurtuldu, Burçin Abdullah, Anıl altınöz, Dilara Büyükbayraktar, Emre büyükpınar, İbrahim Aslan’ın rol aldığı Aç Kapıyı Çok Fenayım adlı film zengin oyuncu kadrosuyla 28 Nisan’da sinema severlerle buluşacak.

SİNEMASEVERLER DİKKAT! “AÇ KAPIYI ÇOK FENAYIM” GELİYOR!

Senaryosunu Oğuzhan YILDIZ’ın yazdığı Kenan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu filmde işinin uzmanları karakterlere uygun olarak,  uzun bir hazırlık döneminden sonra çekimlere başlanmıştır. Film’in Müzikleri için Gece yolcuları, Zeynep Casalini gibi önemli müzisyenler ve DJ’ler eserleriyle renk katmıştır.

Arkadaşlığın ve aşkın hiç konuşulmayan yönlerini vurgulayan, hayata ve aşka dair süprizlerin her an karşımıza çıkabileceğini bizlerle paylaşan ‘Aç Kapıyı Çok Fenayım’ı izleyen her kadın ve erkek, sinema salonundan keyifli bir şekilde ayrılacak. Metropol insanların en gizli yönlerini ele verecek filmde günümüz ilişkilerinin en gizli yönleri ortaya çıkmış olacak.

Kadın ve erkek ilişkileri hakkında eğlenceli ve samimi bir anlatım diline sahip olan film diğer yapımlardan farklı ve cesur bir anlatımla sinemaseverlerle 28 Nisan’da bulaşacak.

Filmin konusu, Cçok başarılı bir senarist olan Oğuz, kariyerinin en tepesindeyken ani bir kararla yaşam kaynağı olan senaristliği bırakır. Oğuz, tek dert ortağı ve üst komşusu eski ünlü bir yönetmen olan Ertem’le sırlarını paylaşmaktadır. Oğuz ve arkadaşları, hayatlarında her şey kötü giderken hatırlamadıkları bir gün geçirirler ve aniden evde uyanırlar. Gecenin nerede ve nasıl geçtiği ile ilgili hiçbir fikirleri yoktur; ama hepsinin işleri bir anda açılır, üst üste teklifler gelmeye başlar.  Hatırlamadıkları gece sonucu bütün hayatları değişir.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13