UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BEGÜM KÜTÜK İTİRAF ETTİ! “EŞİM KARIŞMAZ!”

Begüm Kütük'ten kıyafet itirafı!

BEGÜM KÜTÜK İTİRAF ETTİ! “EŞİM KARIŞMAZ!”

Mercedes Benz Istanbul Fashion Week (MBIFW) başladı. Grand Pera’da yapılan birinci gün defileleri arasında Özlem Süer’ın Sonbahar-Kış 2017 defilesi öne çıktı.

Birçok ünlü ismin yer aldığı gecede Begüm Kütük de vardı.

Begüm Kütük, “Özlem Süer benim için çok kıymetli bir tasarımcı. Hayatım boyunca galalarımda özel günlerimde de hep beni destekleyen bir tasarımcı. O yüzden destek olmak adına geldim” dedi.

BEGÜM KÜTÜK İTİRAFI!

“Açık olmak gerekirse itiraf edeyim Türk tasarımcılara gidip onlardan alışveriş yapmayı çok seviyorum. Siyah beyaz olsun, klasik seviyorum. Orada da bir çılgınlık var bende, çok klasik de olabilirim çok uçarı da olabilirim. Ruh halime bağlı, değişik değişik seviyorum”

"EŞİM KARIŞMAZ!"

Magazincilerin “eşiniz giyiminize karışıyor mu?” sorusuna Kütük,  “Ben giyinirim her gördüğünde harika olmuşsun harika gözüküyorsun der. Ne sahne kostümüme ne televizyon kostümüme hiçbir şeyime karışmaz” şeklinde cevap verdi.

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu'nun yeni oyununda yer alan oyuncu, “Tiyatro oyunum devam ediyor. “Binde Bir Gece Diyalogları’nda Hakan Meriçliler ile birlikte. İlk başladığımdan beri kapalı gişe herkesin gülmeye ihtiyacı varmış bunu anladım” diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan Gare de l’Est” (Doğu Garı) adlı koleksiyonda siyah rengin ağırlıkta olması ve dantel detaylar dikkat çekti. Fırfır trendinin kullanıldığı tasarımlarda tafta, tül ve işlemelere de yer verildiği görüldü. Tasarımcı Özlem Süer, defile sonunda podyuma çıkarak davetlileri selamladı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER!

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13