UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEYDA DÜVENCİ HASTA OLAN DİĞER ÇOCUKLARI DA UNUTMADI!..

Oyuncu Ceyda Düvenci, doğduktan bir gün sonra beyin kanaması geçiren SP (Serebral Palsi) hastası kızı Melisa'nın tedavisi için her yolu denedi.

CEYDA DÜVENCİ HASTA OLAN DİĞER ÇOCUKLARI DA UNUTMADI!..

Yürümesi için kızını Amerika'ya götüren Düvenci, aynı hastalıktan muzdarip diğer çocukları da unutmadı. Bir Can Bin Umut Serebral Palsili Çocuklar Derneği için gönüllü çalışan güzel yıldız, son olarak minik Tuana için yardım istedi.

BİZ YAPTIK SIRA SİZDE...

Instagram hesabından 10 yaşındaki Tuana Erdem'in fotoğrafını paylaşan Ceyda Düvenci şunları yazdı: "Tuana Erdem 10 yaşında. Şimdi ise ailesinin bambaşka bir derdi var. Tuana'nın kan değerleri çok düşük olduğu için Medikalpark Bahçelievler Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sonuçlarda lösemi de çıkabilir, nörolojik bir durum da olabilir. Ailenin desteğe ihtiyacı var. Babası bu ülke için Güneydoğu'da gazi olmuş! Tuana'nın hastane masraflarını dernek olarak biz üstlendik. Tabii sizin desteğinize de ihtiyacımız var. Tuana'nın bu durumuna sessiz kalmayalım!" Oyuncunun bu paylaşımına 3 bin kişi kayıtsız kalmadı. Kimi Tuana için iyi dileklerini iletti, kimi de elinden geleni yapacağını söyledi.(TAKVİM)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCeyda Düvenci