UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ASENA ATALAY'A KÖTÜ HABER! İPTAL EDİLDİ!..

Ünlü futbolcu Caner Erkin ve modacı Asena Atalay geçen yıl boşandı. Atalay, eski eşi hakkında nafaka ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlattı. Ancak istediğini alamadı... .

ASENA ATALAY'A KÖTÜ HABER! İPTAL EDİLDİ!..

Milli futbolcu Caner Erkin ile Asena Atalay geçen yıl 29 Ocak'ta İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı boşandı. Mahkeme, Caner Erkin'in Asena Atalay'a ayda 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemesini kararlaştırdı. Atalay, Aile Mahkemesi'nin verdiği karara rağmen Caner Erkin'in yoksulluk nafakasını ödemediğini ileri sürdü.

5 Ocak günü İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. 4 Şubat 2016-05 Ocak 2017 arasındaki 12 aylık yoksulluk nafakası olan 120 bin ve 5 bin liralık faizi ödenmesi için Caner Erkin hakkında icra takibi başlattı.

 

PROTOKOLE AYKIRI

Caner Erkin de, boşanma kararına aykırı olarak başlatılan icra takibinin ve karara aykırı düzenlemiş olan ödeme emrinin iptal edilmesi için avukatı aracılığıyla İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Yoksulluk nafakası 10 bin liranın kat kat fazlasını, her ay bir kısmını elden bir kısmını da banka yoluyla Asena Atalay'a ödediğini iddia etti. Ödemelerle ilgili banka dekontlarının bulunduğunu belirten Caner Erkin, Asena Atalay'a elden para verdiğine dair tanıkların mahkemece dinlenmesini istedi. İcra emrinin iptaline, yargılama giderleri ve vekalet ücretinin de Asena Atalay'a yükletilmesine karar verilmesini isteyen Caner Erkin'in itirazı üzerine görülen dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi, Asena Atalay'ın Aile Mahkemesi'nde imzalanan anlaşma protokolüne aykırı olarak icra takibi başlattığı, sunduğu dekontların ise gerçeği yansıtmadığını belirtti. İcra takibinin iptal edilmesine karar verildi.

 

BOŞANINCA PSİKOLOJİK DESTEK ALDI

Ünlü çift, geçtiğimiz yıl evliliklerini sonlandırdı. Ayrılığı hazmedemeyen Asena Atalay, psikolojik destek aldı. Boşanmanın ardından konuşan Caner Erkin, eski eşinin kendisini birçok kişiyle aldattığını ve Çınar isimli çocuklarına annelik yapmadığını açıklamıştı..

 (TAKVİM)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERasena erkin  caner erkin  asena atalay