UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜRK TELEKOM CEO’SU PAUL DOANY "BÜYÜK KAZANIMLAR ORTAYA ÇIKACAK"

Türk Telekom ve PTT, sahip oldukları gayrimenkulleri ortak bir şekilde değerlendirmek için bir ön protokol imzaladı.

TÜRK TELEKOM CEO’SU PAUL DOANY "BÜYÜK KAZANIMLAR ORTAYA ÇIKACAK"

Ön protokol kapsamında Türk Telekom ve PTT’ye ait gayrimenkuller ile ortak kullanılan taşınmazlar üzerinde gayrimenkul geliştirme, değerlendirme, proje yönetimi ve bina yönetimi faaliyetlerinde iş birliği yapılacak.
Bu faaliyetleri yerine getirmesi için Türk Telekom ve PTT ortaklığında bir şirket veya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kurulması da planlanıyor.
Bu yolla elde edilecek ilave finansal kazanımlarla, Türk Telekom ve PTT e-ticaret ile lojistik gibi alanlarda yeni ortak girişimler kuracaklar.

 Türk Telekom CEO’su Paul Doany, PTT ile birlikte gerçekleştirecekleri yeni iş birliği sayesinde her iki şirketin de büyük kazanımlar sağlayacağını belirterek, “PTT ile birlikte önümüzdeki günlerde yurtiçi ve yurtdışında birçok yeni ortak projeye de imza atmayı hedefliyoruz” dedi. PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ise “PTT’mizin yeni yapılanma sürecinde gayrimenkuller hususu da büyük önem arz ediyor. 

Bu protokol ile gayrimenkullerin Şirketimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir şekilde ve daha rasyonel değerlendirilmesini sağlamış oluyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13