UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAKIP SABANCI'NIN TORUNU MELİSA TAPAN EN ALT KADEMEDE!..

Merhum işadamı Sakıp Sabancı’nın torunu Melisa Tapan aile şirketlerinden Bridgestone’da işe başladı.

SAKIP SABANCI'NIN TORUNU MELİSA TAPAN EN ALT KADEMEDE!..

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın Eran Tapan'la evliliğinden olan kızı Melisa Tapan'ın, aile şirketi Sabancı Holding'de işe başladığını öğrendim. Richmond Üniversitesi Uluslararası İşletme Bölümü mezunu olan Melisa, holding şirketlerinden dünyaca ünlü lastik markası Bridgestone'da çalışmaya başlamış.

 

KİMLİĞİNİ GİZLİ TUTUYOR

Üniversitede uluslararası ilişkiler okuyup ayrıca psikoloji eğitimi de alan Melisa Tapan, Bridgestone'da müşteri ilişkilerinde çalışıyor. Melisa, Bridgestone ile çalışan şirketleri ziyaret edip lastiklerinden memnun olup olmadıklarını soruyor.

Melisa, müşteri memnuniyetini ölçmek için yaptığı bu ziyaretlerde kimliğini ise kesinlikle saklı tutuyormuş. Annesi Sabancı Holding'in yönetim kurulu üyesi olmasına rağmen bir lastik markasının alt kademesinde işe başlayan Melisa'nın geleceği bence çok parlak; çünkü merhum dedesi Sakıp Sabancı'nın izinden gidiyor.

 

Sabancı Holding'in dünya lastik sektörü lideri Bridgestone ile ortak kurduğu şirkette çalışan Melisa Tapan, bir arkadaşımın çalıştığı şirkete de ziyarete gitmiş. Melisa'nın sıcakkanlılığı ve samimiyeti, dedesi Sakıp Sabancı'yı aratmıyormuş.(BÜLENT CANKURT-SABAH)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSakıp Sabancı  Melisa Tapan