UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YATIRIMCILAR DİKKAT! BU HABERİ GÖRMEDEN HAREKET ETMEYİN!..

Emlak Konut GYO, MIPIM 2017 Türkiye yatırım fırsatlarını anlattı. Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla gerçekleşen dünyanın en büyük ve en önemli fuarlarından biri olan ‘MIPIM 2017’de yerini alan Emlak Konut GYO, yabancı yatırımcılara Türkiye konut sektörünü ve avantajlarını anlattı.

YATIRIMCILAR DİKKAT! BU HABERİ GÖRMEDEN HAREKET ETMEYİN!..

Dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul fuarı olan MIPIM bu yıl da gayrimenkul profesyonellerini bir araya getirdi. Bu büyük platformda Emlak Konut GYO bir kez daha yerini aldı. Fuarın ardından MIPIM 2017’yi değerlendiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat KURUM, yabancı yatırımcıların konut sektörümüze olan ilgisine dikkat çekti.

MIPIM 2017’nin bütün gayrimenkul karar vericilerini aynı anda bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulmasına ve küresel bir network oluşturulmasına olanak sağladığını ifade etti.  Murat Kurum; “Bildiğiniz gibi bu fuar sektörün en önemli fuarlarından birisi ve Emlak Konut olarak biz bu fuara uzun bir süredir düzenli olarak katılım göstermeye çalışıyoruz. Bu sene konut sektöründe sağlanan devlet teşviki ve bu sektörün oyuncularının elini taşın altına koyması, yatırımcıya sağlanan cazip fırsatların daha geniş kesimlere ulaşmasını sağladı.  Bu anlamda özellikle yabancı yatırımcıya yönelik tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştirdik.” dedi.

ÜLKEMİZİN ÖNEMLİ BİR CAZİBE MERKEZİ

Fuarla ilgili değerlendirmelerini sürdüren Murat Kurum: MIPIM 2017 boyunca katılımcılara uluslararası sahnede ülkemizin güvenilir ve canlı bir cazibe merkezi olduğunu anlatmaya çalıştık. Ülkeler bazında katılımcı olan 90 ülke arasında 5.sıradayız. Bu durum tüm sektör olarak sorumluluğumuzun bilincinde olduğumuzun göstergesidir” dedi.

MIPIM 2017  BOYUNCA ÇOK GÜZEL TEPKİLER ALDIK

Yabancı yatırımcılarla yaptıkları görüşmelerde çok güzel tepkiler aldıklarını dile getiren Murat Kurum özellikle öncüsü oldukları 31 Mart 2017 tarihine kadar sürecek olan Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti kampanyası ve yabancılar için getirilen yeni düzenlemelerle vatandaşlık yolunun açılmasının yatırımcılar tarafından çok etkileyici bulunduğunu söyledi.

TÜRKİYE ÇADIRI İÇİN ÇOK VERİMLİ BİR FUAR OLDU

Türkiye çadırı olarak Gerek devlet eliyle sunulan teşvikler, gerekse özel sektörümüzün işbirliğiyle yatırımcıya sunduğumuz cazip fırsatlar ne kadar önemliyse, tüm bunların tanıtım faaliyetlerini de başarıyla gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Tüm katılımcılar için çok verimli bir fuar dönemi olduğunu söyleyen Murat Kurum ; “ burada şunu gördük ki uluslararası platformda Türkiye dinamizmi ve yüksek potansiyelli çalışmalarıyla istikrarlı yükselişine devam edecektir”. diyerek sözlerini bitirdi.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERemlak gyo  MIPIM 2017  Emlak Konut GYO