UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICIDAN ŞOK İTİRAF! “ÇOCUĞUMUN ÖLÜSÜNÜ ÖPEYİM!.."

Metin Yüncü ile 6 yıllık evliliği tel celsede biten şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, katıldığı magazin programındaki açıklamalarıyla gündem oldu.

ÜNLÜ ŞARKICIDAN ŞOK İTİRAF! “ÇOCUĞUMUN ÖLÜSÜNÜ ÖPEYİM!.."

Star TV'de ekranlara gelen 'Duymayan Kalmasın' programına katılan Songül Karlı, 2012 yılında sunduğu evlilik programının canlı yayınında nikah masasına oturduğu Metin Yüncü ile biten evliliği hakkında konuştu.

 

43 yaşındaki şarkıcı ve sunucu, "Çok fedakar bir kadınım, bu yüzden büyük bedeller ödedim. Hep başkalarını kendimden çok düşünüyorum" dedi.

 

Karlı, eşinin kendisini dolandırdığı iddiası hakkında, "Metin dolandırıcı olsa böyle mi yaşar?. Ancak 17 dönümlük ipotekli bir arsam kayıp. Trilyonlar değerinde. Metin 'Arsadan haberim yok' dedi, ‘Çocuğumun ölüsünü öpeyim, Sezai yaptı ben de bilmiyorum’ dedi ve ailesinin üzerine yemin etti. O arsa kimin hayatını kurtardı, kimlere o arsayla kıyaklar çekildi bilmiyorum" şeklinde konuştu.

 

Evliliği tek celsede biten ünlü isim, "Çocuğuyla az vakit geçirdiğini iddia eden kişi keşke benim isteğimle çocuğunu görmeye gittiğini de söylese. Kendimi yırttım, 'Çocuğunu görmelisin' diye ısrarlarım üzerine çocuğunu görmeye gitti. Metin Bey'in çocuğu bizim evimize hiç gelmedi. Zaten bizim evlendiğimizi bile bilmiyormuş. Eşim evi terk ettikten sonra iki ay boyunca aramasını bekledim. Daha önce de benzer şekilde evi terk etmeleri olmuştu" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERsongül karlı