UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"DEMET’İN DUA ETMEDİĞİ TÜRBE, YATIR KALMADI!.."

Milliyet Gazetesi'nin usta kalemi Ali Eyüboğlu Elazığ'ya gidiş sebebini açıkladı

"DEMET’İN DUA ETMEDİĞİ TÜRBE, YATIR KALMADI!.."

Cuma ve cumartesi gününü Elazığ’da geçirdim. “Bu mevsimde ne işin var Elazığ’da?” diye merak edenler için hemen yanıtlayayım ‘Gakkoş diyarı’na gidiş sebebimi.

 

Çarşamba günü diyetisyen Gülşen Altın’la randevum vardı. Her yere olduğu gibi oraya da erken gidince turlamaya başladım Teşvikiye’de. House Cafe’nin önüne gelince ünlü PR’cı Havva Kızılırmak’a rastladım. Kahve molası verip, sohbet ettik Havva’yla...

 

Tam kalkmak üzereydim ki, “Cuma günü Elazığ’a gideceğiz bir grup basın mensubuyla. ESN İnşaat’ın PR ajansıyım. Şirket Güneydoğu’nun en yüksek binası olan Twin Towers’ı Elazığ’da yapıyor. Onun tanıtım gecesi var. Ece Erken’in sunacağı gecede Demet Akalın sahne alacak” deyince Havva, takvimime baktım ve “Tamamdır” dedim. Cuma 13.00 sularında gittiğimiz Elazığ’da kuzu dolmanın ikram edildiği yemeğe davet ettiler bizi. Demet Akalın restorana bizden önce gelmişti, biz girer girmez o ayrılınca herkes, bunun sebebini merak etti.

 

Kimi, basından kaçtığını söyledi, kimi masadaki erkek bolluğunun kendisini rahatsız ettiğini söyledi, kimi de “Sigara içildiği için  kalktı, gitti” dedi.

 

Demet’in grupla birlikte niye yemek yemediğini bilmiyorum, ama sonrasında ne yaptığını biliyorum. Restorandan ayrılan Demet, önce otele gitti, ardından da Harput’a geçti ve dolaşıp, dua etmediği türbe, yatır bırakmadı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13