UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EMRAH KARADUMAN’IN SALDIRGANI HAKKINDA MAHKEME NE KARAR VERDİ?

Besteci ve aranjör Emrah Karaduman saldırıya uğradı.

EMRAH KARADUMAN’IN SALDIRGANI HAKKINDA MAHKEME NE KARAR VERDİ?

Aleyna Tilki’yle birlikte adını duyuran müzisyen Emrah Karaduman Eskişehir'de bıçaklı saldırıya uğradı.

Eskişehir'e bir gece kulübünde sahne almak için giden Emrah Karaduman, otel girişinde tartıştığı E.D tarafından bıçaklandı.

Sabah saatlerinde hemen yoğun bakıma alınan Karaduman'ın önce sağlık durumu ciddiyetini koruduğu açıklanırken, şu anda ise gözlerin açtığı ve hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı.

Olay gecenin ilerleyen saatlerinde Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde yaşandı. İddialara göre konser öncesi otele giden Emrah Karaduman, girişte tartıştığı E.D  tarafından bıçaklandı. Araya girmek isteyen Karaduman'ın şoförü de bıçak darbelerinden nasibini alırken, 2 yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere sevk edildi.

29 yaşındaki Emrah Karaduman, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, yanında bulunan şoförü Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Şoförünün kolunda ve elinde ise kesikler oluştuğu öğrenildi. 
Öte yandan olayın şüphelisi olarak bir kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bilindiği gibi benzer bir saldırı olayı daha önce de Emrah Karaduman’ın birlikte çalıştığı sevgilisi Aleyna Tilki’nin başına gelmiş ama Aleyna olaydan yara almadan kurtulmuştu.

Vahim olayla ilgili gelişmeleri an ve an UçanKuş Tv'nin BiP’ten de sürekli canlı yayınlanan haber ve programlarından izleyebilirsiniz.

OLAY NASIL OLDU?.. UÇANKUŞ TÜM PERDE ARKASINI ÖĞRENDİ!

Emrah Karaduman, akşam sahne alacağı mekanda soundcheck yapmasının ardından, oteline doğru yürümeye başladı.

Otel ve mekan arasında çok kısa bir mesafe söz konusuydu. Bu mesafeyi yürürken bir otomobil Emrah Karaduman’ın yanında durdu ve E.D   araçtan inerek Emrah Karaduman’ı karın boşluğundan yan yağlar bölgesine bıçakladı.

ÇEVREDEKİ İNSANLARIN YARDIMIYLA YAKALANDI!

Bıçaklanmanın ardından Emrah Karaduman’ı arkadaşları ve halk hemen ambulansı arayarak kurtardı.

Ardından şahsı yakalamak için halk harekete geçti ve sonunda çevredeki insanların yardımıyla yakalandı.

ALEYNA TİLKİ VE BABASI HASTANEYE KOŞTU!

Bu olayı gece öğrenen Aleyna Tilki ve babası hemen hastaneye koştu.

Şu anda Emrah Karaduman’ın annesi, Aleyna Tilki ve babası hastanede Emrah Karaduman’ın sağlığıyla yakınen ilgileniyor.

Emrah Karaduman’ın ise ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattığı, konuşabildiği fakat yoğun bakımda müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Aleyna Tilki de, şu anda Emrah Karaduman’ın sağlığın iyi olduğunu açıkladı.

EMRAH KARADUMAN'I BIÇAKLAYAN SALDIRGAN ALEYNA TİLKİ'NİN AŞIĞI ÇIKTI

Eskişehir'e bir gece kulübünün girişinde bıçaklı saldırıya uğrayan Emrah Karaduman'a saldıran kişi, Aleyna Tilki'ye platonik aşık olduğunu ve Karaduman'ı bu yüzden bıçakladığı iddia edildi.

 EMRAH KARADUMAN VE ŞOFÖRÜNÜ YARALAYAN ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Eskişehir'de ünlü prodüktör Emrah Karaduman ve şoförünü bıçakla yaralayan zanlı sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlının 33 yaşındaki Enis Duman olduğu açıklandı.

EMRAH KARADUMAN’IN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Dün gece Eskişehir’de bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü sanatçı Emrah Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin tedavi gördüğü hastaneden ilk açıklama yapıldı.

Konser vermek için Eskişehir'e gelen Emrah Karaduman (30), gece saatlerinde şoförü Volkan K. ile beraber etkinliğin yapılacağı gece kulübüne girerken bıçaklı saldırıya uğramıştı.Yaralıların sağlık durumu hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Başhekim Yardımcısı ve Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nurdan Acar, hastaların, bilinen olay neticesinde hastanelerine ulaştığını kaydetti. Acar, “İlk müdahaleleri Acil Tıp Ana Bilim Dalınca başarıyla yapılıp, hastalarımız ameliyathanede başarılı geçen operasyonlar sonrasında şuan hastamızın biri serviste, diğeri ise yoğun bakımda takiplerine devam edilmektedir” dedi.

Emrah Karaduman yoğun bakımda

Emrah Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin detaylı bilgi veren Acar, “Yoğun bakımda. Şuan için yoğun bakımda olan hatalar için dikkatli konuşmak gerekir. Genel durumunun iyi olduğunu biliyoruz. Takipleri de inşallah iyi geçecek. Acil şifalar diliyoruz kendilerine” ifadelerini kullandı.

“Herhangi bir sevk söz konusu değildir”

Karaduman’ın başka bir hastaneye sevkinin söz konusu olmadığını da açıklayan Doç. Dr. Acar, “Herhangi bir sevk söz konusu değildir. Hastanemiz zaten 3’üncü basamak bir üniversite hastanesidir. Şuanda başarıyla tedavisi devam etmektedir.

Bir gazetecinin de, ‘Yakınlarından İstanbul’a götürelim diye bir talep geldi mi?’ sorusuna da Acar, “Henüz bir taleple karşılaşmadık.

DEMET AKALIN'DAN SİTEM DOLU PAYLAŞIM!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendi sosyal medya hesabından Emrah Karaduman’la fotoğrafını paylaşarak, altına ; “Dün gece Eskişehir’de bıçaklı saldırıya uğradı! Ne istediniz dünya efendisi çocuktan! Yakalanmış zanlı umarım en ağır cezayı alır!! Ölmesi mi lazım artık insanların işi sadece müzik yapmak için orda olan insanların anneciğiyle konuştum göremedim hala oğlumu dedi bir anneye yaşatılacak en kritik yoğun bakımda 48 saat! Beklicez Allah yardımcımız olsun gelmiş geçmiş olsun Emrahım" yorumunu düştü.

 

İŞTE MAHKEME KARARI!

Emrah Karaduman’ı yaralayan saldırgan E.D, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı ve yurtdışına çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.

EMRAH KARADUMAN’IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

ZANLININ GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

ALEYNA TİLKİ SEVGİLİSİ EMRAH KARADUMAN'IN BIÇAKLANMASIYLA İLGİLİ KONUŞTU!..

GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13