UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KADIN ASKERLER VE ÇIPLAK FOTOĞRAF SKANDALI!..

ABD Deniz Piyadeleri’nin adının karıştığı çıplak fotoğraf skandalının mağdurlarından ilk kez bir açıklama geldi. Mağdur 2 genç kadından biri bazı günler evden dışarı bile çıkmak istemediğini söylerken, bir diğeri aldığı mesajda kendisine seks karşılığı şantaj yapıldığını açıkladı.

KADIN ASKERLER VE ÇIPLAK FOTOĞRAF SKANDALI!..

Facebook’ta yaklaşık 30 bin üyesi olduğu belirtilen “Marines United” yani “Deniz Kuvvetleri Birliği” grubu ABD’de büyük bir skandala adını yazdırdı. ABD Deniz Kuvvetleri’ni sarsan olayda söz konusu grupta Deniz Kuvvetleri’nde görevli eski ya da hala görev yapmakta olan kadın askerlerin veya birlikte görevli erkek askerlerin sevgililerinin çıplak fotoğraflarının paylaşıldığı ortaya çıktı.  Üstelik Söz konusu çıplak fotoğrafların sahibi kadınlara şantaj da yapılıyordu.


YA BENİMLE BİRLİKTE OLURSUN YA DA..:"

 

Marine Corps Times gazetesine konuşan bir  kurbansa 2010 yılında deniz birliğinde olan Elle Audra…  Birlikte onbaşı rütbesi olan genç kadın şimdi bir model…  Elle Audra ise bir gün bir adamdan korkunç bir mesaj almış. Mesajda şantajcı elinde çıplak fotoğrafları olduğunu eğer onunla birlikte olmazsa fotoğrafları yayacağını söylemiş. 

 

Deniz Adli Soruşturma Birliği skandalla ilgili soruşturma başlattı. Soruştuma kapsamında kurban durumunda olan kadınların çıplak fotoğraflarını kimin ya da kimlerin paylaştığı bulunmaya çalışılıyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13